Ez a gorbe jo? Mikor kezdjem figyelni a valtozast? (lent )
2015. febr. 10. 17:45
21/31 A kérdező kommentje:
hat most mar igy all , de sajnos kell menjek a fogaszatra, nem tudtam elintezni hogy egybol csinalja meg es nem tudom mennyit kell jarjak , elobb a rontgent megkell csinaljam es utanna megtudom mi a helyzet , ugy hogy a babaval nem tudunk probalkozni tovabb
2015. febr. 17. 05:26
22/31 anonim válasza:
tegnap volt ovud és ma volt tüszőrepedésed.
23/31 anonim válasza:
14.én voltatok együtt, hátha sikerült :) legjobb az tegnap és ma lett volna
24/31 A kérdező kommentje:
most szeretkeztunk ...
2015. febr. 17. 18:22
26/31 A kérdező kommentje:
hat ejsze tobbet nem probalkozunk mert fogaszatra is nem lehet menni ugy , de tovabb merem a homet
2015. febr. 17. 19:30
28/31 anonim válasza:
Ha elkezd emelkedni és a kimaradt mensu után 2-3-4 nappal magasan marad akkor lehet hogy sikerült.Nekem a mùlt hónapban szépen trifàzisosan (trifàzisos görbék 95%-ban babàsak) emelkedett a mensi 2 napot késett és akkor is fent volt....màr nagyon örültem mikor 3 nap késés után megjött.
29/31 A kérdező kommentje:
na ma ez lett , de azt szeretnem kerdezni az alaphot vagy ovut mikor huzza be ? nem igazan ertem ! koszonom
2015. febr. 19. 05:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!