A héten kiderül, sikerülte-e? Nálatok is?
Figyelt kérdés
Vasárnapra nem várom, most lesz fél éve, hogy várjuk. Meséljetek ti is!2015. febr. 9. 07:22
21/27 anonim válasza:
Sziasztok! 12es vagyok. Tegnap kellett volna megjonnie de nem jott. Nem igazan erzek semmit. :) remelem sikerult :$
22/27 anonim válasza:
7-es vagyok, az inszemes. Ma reggel negatívat teszteltem, a holnapi vérvételtől sem várok már sokat.
Azért drukkolok nektek.
23/27 A kérdező kommentje:
Drukkolok. Nekem a ma reggeli teszt teljesen negatív... én sem várok sokat a jövő héttől.
2015. febr. 15. 13:18
24/27 anonim válasza:
12es vagyok. Megjott :( 1 ev sikertelenseg :( most megint osszeomlottam..annyi csalodas volt mar :/ de majd a marcius :)) drukk nektek!!!!
25/27 anonim válasza:
Kitartás mindenkinek!!! Jövőhéten pénteken már a harmadik inszem lesz! Remélem ez lesz a befutó! Jövő hónapban zebra tesztjeink lesznek! :D
26/27 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig semmi, se mensi, se pozitív teszt... várok továbbra is. Sajnálom, hogy nem sikerült, nehéz lehet egy éve várni :(
2015. febr. 17. 10:05
27/27 A kérdező kommentje:
Nos, én is csalódtam, vasárnapra nem vártam, örültem, hogy nem is jött, erre ma, csütörtök este megjött :( nagy csalódás volt. Akkor jövő hónapban... drukkolok nektek, hogy mielőbb örülhessetek!
2015. febr. 19. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!