Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A héten kiderül, sikerülte-e?...

A héten kiderül, sikerülte-e? Nálatok is?

Figyelt kérdés
Vasárnapra nem várom, most lesz fél éve, hogy várjuk. Meséljetek ti is!
2015. febr. 9. 07:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
1es vagyok! Ugy tunik meg fog jonni. Mar pecsetelek.
2015. febr. 9. 10:48
 12/27 anonim ***** válasza:
11. Honapja probalkozunk. Vizsgalatok megvannak ugy nez ki oke minden. Multhonapban volt +tesz menses utan!!! 215os hcg aztan masnap 81es :/ muteni nem kellett spontan elment. 14.en kell megjonnie peteerest nem neztem nem is ereztem picim nagyon faj szurkalt a hasam de volt mar ilyen nem 1x a homerozesen is az lh teszten is tul vagyok azokkal sem sikerult. Nogyogyaszomhoz 28.an van idopont es ha nem jon meg o ott uh-n megnez tesztelni nem igazan akarok vagy ha még is egy jo het keses utan. Drukk mindenkinek :)
2015. febr. 9. 13:57
 13/27 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a klubhoz. Csütörtökre nem várom.
2015. febr. 9. 14:20
 14/27 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom!! Holnapra nem várom!! 4éve várjuk a csodát!! Második inszemünk volt... semmit nem érzek :/ . És tesztelni se merek..
2015. febr. 9. 15:10
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Én vagyok aki mára nem vártam hát nem birtam ki és most ellőttem egy tesztet és ppzi let!!! Annyira örülök!!!
2015. febr. 9. 16:25
 16/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, gratulálok, ismeretlenül is sok boldogságot kívánok :)
2015. febr. 9. 16:31
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok én vagyok a 2. inszemes. Sajnos beigazolódtak a megérzéseim ez se sikerült most nekünk... Nem adom fel egyszer én is leszek anyuka :D Új hónap új remény... erre gondoljatok :D Remélem nektek már zebra tesztetek van :D
2015. febr. 11. 14:07
 18/27 anonim ***** válasza:

17-es, sajnálom :( De igazad van, ez a jó hozzáállás, előbb-utóbb sikerülni fog :)

Velem most nem tudom mi van. A naptáram szerint ma (nem) kellene megjönnie, egyelőre semmi, viszont - tekintve, hogy már egy éve próbálkozunk - el kéne mennem vérvételre a ciklus harmadik napján. Gondoltam, ez így jó is lesz, ha szerdán megjön, akkor pénteken el tudok menni. Ha most csak szimplán késik, és esetleg holnap, holnap után megjön, akkor nem is tudom, mikor menjek, mert hétvégén nem lehet. De remélem, hogy másról van szó, és talán most végre tényleg összejött. Holnap reggel ellövök egy tesztet, hátha...

2015. febr. 11. 19:27
 19/27 anonim ***** válasza:
17-es vagyok drukkolok! :D Ha még is kellene menned vérvételre nekem az orvos azt mondta hogy a ciklus 2.-5. nap között kell menni ideális tehát a 3. nap én is úgy voltam, csak ha pont úgy esik ahogy neked akkor is meg lehet csináltatni. Pénteken vagy akár hétfőn is. De beszélj az orvosoddal erről. de hátha nem lesz rá szükség..... :D
2015. febr. 11. 20:13
 20/27 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ez most nem jött össze, ma megjött. Úgyhogy holnap vérvétel, remélem most már végre legalább az kiderül hamarosan, hogy eddig miért nem akart sikerülni.
2015. febr. 12. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!