Lehetseges a terhesseg?
11. ciklusnapomon vagyok de az elozo ciklusbol ugy erzem terhes lettem.. 2 napos mensim volt de azota meg mindig van barnas nyakom de csak mikot megtorlom magam nem veszesen..
Azota a ket napos mensi ota nem hagy nyugodni ez a dolog mert a hasam kemeny es huzodo erzeseim vannak..
Tudom hulyeseg teszteltem is legutoljara 3 napja de one step teszt volt amin szinte mindig van egy halvany csik..termeszetesen inkabb negativ.
A teszt ellenere nem lehetek terhes ugye?
Gondolom mar kimutatta volna a terhesseget csak egyszeruen nem tudom hova tegyem ezt a barnazast es a kemeny huzodo hasam:)
Vegyek szerintetek egy tesztet a gyogyszertarban vagy kizarhato a terhesseg?
Az elozo ciklusban kozepidoben voltunk egyutt utoljora az mar jo regen volt igy nincs olyan teszt amin nem viritana a masodik csik terhessegnel gondolom!
Koszonom ha valaszoltok
Nem akarok tesztelni feleslegesen az az igazsag...
Igazabol arra lennek kivancsi volt mar valaki akinek ilyen sokara sem mutatta ki a teszt a terhesseget?
Kimutatta volna már!
De nyilván így is- úgy is kell venned még egyet, mert ezen fogsz kattogni hetekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!