Lehetseges menstruacio terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
Most menstrualtam kb masfel hete. Teljesen normalis volt, viszont ugy ket napja elkezdtem tapasztalni olyan tuneteket amik kifejezetten menstruacio elott szoktak lenni. Mint pl a farkasehseg, hasszurka, mellviszketes, idegesseg ami eleg fura mert ilyenkor szoktam a legnyugodtam alapotomba lenni menstruacio utan.... Lehet hogy terhes vagyok? Vagy ez hulyeseg? Felesleges lenne tesztelni ugye?! Koszonom a valaszokat..Bocsi a hulye kerdest de ez tenyleg nagyon fura rogton menstruacio utan ilyen tunetek szamomra.2015. febr. 8. 18:54
1/1 anonim válasza:
Lehetséges,bár nem mondom,hogy olyan iszonyat gyakori lenne. Egy ismerősömnek pl. végig megjött rendesen és nem is tudta,hogy terhes. Iszonyat vékony csaj és kb. 3 kg-ot hízott. Még örült is neki. Aztán a 6-ik hónap körül megmozdult a a hasa. Egyből furcsa volt neki...pedig akkor már volt 2 gyereke,szóval ha lett volna valami tünet rájött volna hamarabb is. De se rosszullét,se semmi nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!