Lehetseges peteeres a ciklus 4-5 napjan?
Most vagyok a ciklus 9. napjan de tegnap es ma is alhasi fajdalmam volt mintha meg akarna jonni de csak delelott.
A ciklusom 1 napjan kozepes verzesem volt de a masodik es harmadik napon nagyon gyenge. 4. napon es a 7. napon egyutt voltunk a parommal de a ciklus 2. napjatol be voltak durranva a melleim es 4. naptol kezdve ovu tuneteim voltak ( nyulos nyak es a cicim feszult ).
A hom alacsony a ciklus elso napjatol es meg sem mozdult idaig ugyanannyi minden reggel..
Nagyon erdekes ilyen meg nem volt velem..
Igaz ha a 4. vagy az 5. nap lett volna ovum akkor mar megemelkedett volna a hom..de semmi..
Viszont ezek a tunetek abszolut ovu tunetek voltak..Nem ertem😊
Koszonom a valaszod. Reggel tesztelek bar nem hinnem, hogy baba van mert a mellem 2 napja mar nem feszul..azota a hasam faj😊
Kivancsi leszek a holnap reggeli homre.
Amugy mikor egyutt voltunk a ciklus 4. napjan mar voltak ezek a tunetek es az aktus alatt is sok volt a nyakom ( bocsi 😊 ) mint mikor peteeresem van.
Igy nagyon fura az egesz..
Hmmm..akkor 12-14 nap mulva megjon?😊
Meglatjuk! Aranyosak vagytok koszonom, hogy elolvastatok a kerdesem😊😊
Teszteltem negativ...
A hom ma is ugyanannyi mint eddig ugyhogy tutti nem volt meg pe-m.
Baromi erdekes ez a ciklus😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!