Lehetseges peteeres a ciklus 4-5 napjan?
Most vagyok a ciklus 9. napjan de tegnap es ma is alhasi fajdalmam volt mintha meg akarna jonni de csak delelott.
A ciklusom 1 napjan kozepes verzesem volt de a masodik es harmadik napon nagyon gyenge. 4. napon es a 7. napon egyutt voltunk a parommal de a ciklus 2. napjatol be voltak durranva a melleim es 4. naptol kezdve ovu tuneteim voltak ( nyulos nyak es a cicim feszult ).
A hom alacsony a ciklus elso napjatol es meg sem mozdult idaig ugyanannyi minden reggel..
Nagyon erdekes ilyen meg nem volt velem..
Itt a gorbem megneziktek?
Ugye nem lehetett peteeresem..?
Nagyon koszonom a valaszokat mindenkinek megy a zold kezecske
Szia!
Igen a gorbem alapjan nem volt meg pe.m de a tunetek alapjan abszolut biztos vagyok benne..
Most teljesen szaraz vagyok mint pe utan semmi jele, hogy ( ciklus.hu szerint ami eddig mindig bejott ) holnaputan fogok ovulalni..
Ilyenkor ugye mar van elojele ahogy a ciklus elejen is volt!
Marhara kivancsi leszek milyen lesz ez a ciklus!
Az az igazsag, hogy soha nem vezettem gorbet ( 3 honapja csinalom )es nem is tesztelgettem es nem is figyeltem mikor legyunk egyutt a parommal. Van mar ket kislanyom es azt tudom, hogy tutti mindketto a mensi vege fele fogant!
Ez 1000%!
Nem voltam kepben mikor van peteeresem nem is erdekelt!
Most miota vezetem a gorbem figyeltem ra, hogy akkor mikor van egyutt legyunk ez az a honap amikor nem erdekelt!
Lehet most lesz baba😊😊😊
Drukkolok neked es irj hogy alakul a ciklusod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!