Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erről mi a véleményetek? A...

Erről mi a véleményetek? A billings módszer szerint.

Figyelt kérdés
Fontos: a ciklus 2. fele a tüszőéréstől a mensesig MINDIG 14 nap, tehát ha valakinek a ciklusa változó hosszúságú, akkor az első fele az, ahol a napok eltérhetnek ciklusról ciklusra.
2015. febr. 8. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Zömében 14 nap, de 12 napig még normálisnak mondható. Ha ennél rövidebb, akkor sárgatestelégtelenség áll fent.

14 napnál hosszabb lut. fázisról még nem hallottam/olvastam.

2015. febr. 8. 15:38
 2/5 A kérdező kommentje:
ha nekem az előző hónapban 13 nap volt akkor most is annyinak kellene lennie? azelőtt nem néztem hogy kimondottan ez a szakasz milyen hosszú.
2015. febr. 8. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Hőmérőzés szerint 17-18 naposak a lut. fázisaim
2015. febr. 8. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek egyeni a ciklusa. Altalaban 4 honapnyi homerozes utan(2-2 bal- es jobboldali peteeres)utan lehet kovetkeztetni a ciklus milyensegere.
2015. febr. 8. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is több helyen olvastam, hogy a peteérést mindig csak utólag lehet kiszámolni. A ciklus első napjától vissza kell számolni 14 napot.
2015. febr. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!