Jónás módszer értelmezéséhez segítség?
Figyelt kérdés
ha a vízszintes piros vonal 20.án az az holnap kezdődik és 23.-án a vízszintes piros vonallal végződik akkor ha ma szeretkezünk akkor nagy az esély a babára?2015. jan. 19. 12:28
1/4 anonim válasza:
Ha 23-án ér véget, azt jelenti, hogy addig van esély a teherbeesésre, ezért azelőtt 24-72 órával érdemes együttlenni (tehát ma még külön emiatt nem, a vízszintes vonal jelöli a "veszélyzónát":), amikor teherbe eshetsz), mert min. 24 óra, még a katonák eljutnak a megfelelő helyre, viszont maximum 48-72 óra az élettartamuk.
Szerintem érdemes 20-án és 22-én együtt lennetek, nem tudom, hogy lányos, vagy fiús hónapot ír, de ha lányosat, akkor így az x kromoszómásoknak is van idejük odaérni, ha 20-án is együtt vagytok.
2/4 A kérdező kommentje:
akkor inkább még ma ne hanem holnap és 22.-én? ha 22.-én vagyunk együtt akkor nagyobb az esély a fiúra? vagy a 20.-a? egyébként lányos hónapot írt.
2015. jan. 19. 14:57
3/4 anonim válasza:
Ha lányos hónapot ír, akkor a lányra van esély, ebben az esetben én a 20-21.ét próbálnám meg. Tudom, hogy van, aki azt mondja, hogy 2 napot érdemes várni két szex között, de fiataloknál nem szokott ilyen szempontból gond lenni, én megpróbálnám ezt a két napot mindenképpen. Fiús hónapban érdemes előtte 24 órával próbálkozni.
4/4 anonim válasza:
Ha fiút szeretnél, akkor fiús hónapban próbálkozzatok. Lányos hónapban a módszer elképzelései szerint nem "engedi be" az y-kromoszómás spermát a petesejt, csak az x-eseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!