Az volna a problémám, hogy 3 hete késik. Van 4 negatív tesztem, nincs cisztám, nem vagyok PCOS, elvileg a hormonjaim is jók.( novemberben voltam laborba) Ma reggel egy kicsit barnáztam. Szerintetek mi lehet ez? És persze nagyon szeretnénk babát, már majdnem 1 éve.
2010. febr. 10. 15:55
1/9 anonim válasza:
Szia! Érdekesen hangzik, sajnos fogalmam sincs. Azt tudom azonban, hogy a novemberi vérvétel ezer évesnek számít. Nekem akkor duplája volt a tesztoszteronom, mint a normális, a kezelésnek köszönhetően ma már teljesen normális. Ha akkor minden érték normális volt, nem jelenti azt, hogy most is az. Talán felborult valami, mert egészséges esetben van mensi... szóval valami történt. Csak tippelgetni lehet, de én a helyedben orvost kérdeznék meg.
2010. febr. 10. 16:10
2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen, hogy válaszoltál. Milyen kezelést kaptál a magas tesztoszteronra? Ugyanis egy picit nekem is magasabb volt a felső határnál, de a nőgyógyászom azt mondta, hogy ez még nem vészes, ettől még lehet baba.
Szép napot neked!:-)
2010. febr. 11. 07:27
3/9 A kérdező kommentje:
Valaki még?
2010. febr. 11. 15:10
4/9 anonim válasza:
Szerintem is mégegyszer menj dokihoz,mert valami oka csak van hogy nem jött meg.Mielöbbi babásodást!
2010. febr. 12. 16:21
5/9 anonim válasza:
Szia!Én nekem minden évben van,hogy egy hónap kimarad.Ez nem tudom,miért van ilyenkor én is rohantam tesztet venni.Hogy egyszer késik az nem jelent semmit.Az a barnaság valószínű,hogy csak a mensest váltja ki. De azért biztos ami bíztos nézesd meg magad.Ja és sok sikert és kitartást a babaváráshoz.Nekünk most jött össze 3,5év után.Most 4 hónapos.
2010. febr. 12. 17:04
6/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt olyan,hogy egy hónapot kimaradt bíztam benne terhes vagyok.De mindig megjött sajnos.Voltam dokinál,hogy miért nem sikerül a baba és miért marad ki egy hónap,meg hogy valami baj van biztos mert nagyon rendszertelen volt.Csináltak vér vizsgálatot és kiderült,hogy a pajzsmirigyem nem jó alul működik.Az is nagyon befolyásolja a ciklust és a teherbeesést.Most a ciklusom beállt a gyógyszer hatására,de a baba még várat magára.Pedig egy éve,hogy szedem a tabit.
Szerintem menj el dokihoz újra veszíteni nem fogsz vele.Remélem nálad nincs semmi baj!Kívánom,hogy babás légy!Majd írd meg mi lett mentél e dokihoz és ha igen akkor mit mondott!
2010. febr. 13. 05:52
7/9 anonim válasza:
A tesztoszteron engem is érdekelne, októberi hormonvizsgálaton nekem is egy lehelettel feljebb volt a felső értéknél. Állítólag nem kell vele foglalkozni.
2010. febr. 13. 08:08
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és a jókívánságokat! Eredetileg jövő héten kéne megjönnie újra, ha nem jön meg akkor megyek a dokihoz. Egyébként nekem is volt már hogy kimaradt egy hónap, de a köv. pontosan megjött időre. Nektek is mielőbbi babavárást kívánok és gratulálok a kismamának.
2010. febr. 13. 13:36
9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap megjött a menzeszem, napra pontosan. Úgyhogy valószínűleg "csak" kimaradt egy ciklusom. :-(
Ma elkezdtem szedni a Maca Vibe kapszulát, remélem lesz valami pozitív eredménye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!