Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha van egy is időtök, elolvasn...

Ha van egy is időtök, elolvasnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Tudnátok nekem tippeket adni, hogy mi lehet ez? Kisbabát szeretnénk, féléve próbálkozunk. Próbálok nem "rágörcsölni" és lazán venni nem pedig a testem minden rezzenéset figyelni és várni a híres beágyazódási vérzést, görcsöt..millió ilyen kérdés van itt. Viszont felkeltette a figyelmemet ez a dolog..le is írom részletesen szóval..Jan.7 megjött a mensim aztán úgy 13-15.körül együtt voltunk 20.-25 között volt kb a termékeny napok..persze ezalatt is folyamatosan együtt voltunk. Ami felkeltette a figyelmem ( és nem bebeszélem, nem vagyok rá hajlamos) az hogy úgy kb. 22-23.án reggel a wc papíron felfedeztem egy halványka rozsaszín foltott egy kis nyálkahártya darabbal ( bocsánat) eddig soha nem volt ilyen..aztán rá pár napra 2 napig nagyon nagyon szédültem émelyegtem fel sem bírtam kelni, nem.is volt eszembe az h terhesség hanem inkább arra fogtam, hogy tele zabáltam magam rètessel késő este.De gondolkoztam ma, hogy elèg furcsa ez a kis foltocska ami eddig sosem volt és aztán rosszullét nem? De viszont ha teherbe estem akkor az valószínűleg a 13-15. együttlét rá 1 hètre rozsaszin foltocska ez így kijön nem? Szerintetek mennyi az esèly rá a leírtak alapján? Lègyszi kímeljenek a rosszindulatu valaszolok.. Igen tudom, hogy honnan a fenéből tudnátok meg ilyenek.. Ez csak egy kérdés és kíváncsian várom a véleményeteket :)

2015. febr. 4. 04:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés,de annál nagyobb öröm,mikor végre ott az a 2 csík a teszten :) .Számtalan negatív teszt,de a remény mindig megmaradt :) .
2015. febr. 4. 06:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Mikor fogsz tesztelni?
2015. febr. 4. 07:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Szerintem holnapután tesztelek. El tudom képzelni, h mennyire jó érzés jaj én kiugranék a bőrömből :) Nagyooon várom már azt a pillanatot :)
2015. febr. 4. 07:09
 14/17 anonim ***** válasza:
hát a teszt megmondja,drukkolok.
2015. febr. 4. 08:38
 15/17 A kérdező kommentje:
Ma esti teszt negatív :( de a mensinek sincs jele :( nagyon attól tartok, h ez ciszta lesz :(
2015. febr. 6. 22:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Doki,minél hamarabb.Szerintem meg fog nyugtatni,de a diagnózist hagyd Rá,jó? ;)
2015. febr. 7. 18:06
 17/17 A kérdező kommentje:
Persze persze:) felesleges stresszelnem ez miatt..:)
2015. febr. 8. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!