Terhességi tesztben segítenének picit?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nincs itthon tesztem,férjem vett egyet délután munkába menet,de csak reggel 7-7:30 körül ér haza,én 6-kor kelek.Szóval annyit tudok,hogy reggeli első vizeletből kell csinálni...Az lenne a kérdésem,hogyha én felkelek 6-kor és egy üvegbe felfogom a vizeletet es all mondjuk 1-másfél órát az gondot okozna a végeredményben?Minden bizonnyal hülye kérdés,de nem bírnám addig visszatartani :) Köszönöm,ha segítesz,2015. febr. 2. 21:13
11/16 A kérdező kommentje:
Köv. hónapban megyünk meddőségibe.Gondoltam hátha csoda történt :) Köszönöm szépen,aranyosak vagytok.
2015. febr. 3. 10:28
12/16 anonim válasza:
Igen ez sajnos negatív, de ha nem jön meg, azért csinálj másikat, van akinek jóval később mutatja ki. Amúgy igen, akár 24 óráig is tárolható a vizelet a hűtőbe, és abból is lehet tesztelni.Benne van a tájékoztatóban.Esetleg érzékenyebb tesztet csinálj. Csak azért mert tudok olyat aki ilyennell csinált nega lett 2 hét után is és mégis babás csak a teszt nem mutatta.Drukk..
13/16 A kérdező kommentje:
Ha nem jön meg mindenképp csinálok másikat.Azért kaptam Gabriel-t,"mert ez volt az olcsó" :) Tényleg köszönöm Nektek.Mindenkinek ment a zöld kezecske.Bár szerintem megfog jönni,mivel ma dolgom volt és tettem fel egy tampont a biztonság kedvéért és amint hazaértem megnéztem és barnás-rózsaszínes valami volt rajta,de ez után nem tapasztaltam többet.Ha többet tudok írok.
2015. febr. 3. 16:42
14/16 anonim válasza:
Nekem 3 napos késés után, délutáni vizeletből kb. ilyen volt a teszt. [link] Azért ezt vettem, mert a gyógyszerész szerint megbízható. Szerintem ha egyértelmű negatív, akkor nem hazudik, legfeljebb vagy nincs baba, vagy nagyon későn volt peteérésed, és még nincs annyi hormon a szervezetedben.
Azért drukk, hogy ez utóbbi legyen! :)
15/16 A kérdező kommentje:
Neked gratulálok :) Nekem tegnap éjjel megjött,de nem vagyok elkeseredve,na jó egy picit :) Köszönöm,hogy itt voltatok.Vigyázzatok magatokra/egymásra.Puszi :)
2015. febr. 4. 10:14
16/16 anonim válasza:
Sajnálom.De megy a drukk, hogy hamarosan 2 csíkos tesztet tegyél fel te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!