Mik voltak a terhessegi tuneteitek korai szakaszban?
kegyetlen felfázás érzés, már a 3. urulógus is negatívnak tesztelt, hogy semmi bajom..
később hányinger a cigifüsttől
később hatalmas fáradtságérzés kb 1-2 héten át, ezzel párhuzamosan ingerültség
ezek után néztem egy tesztet, doki már 8+4 hetesnek diagnosztizált, szívhang is volt persze, meg kaptam 2d-s képet is
Első babámmal semmi tünetem nem volt, max. egy picit feszült a mellem, de semmi extra.
Második babámmal viszont egyértelművé tették a jelek, hogy itt bizony baba lesz: feszült voltam, szúrt a hasam, kipattogzott az arcom, szagokra érzékeny lettem, és ami a legfurcsább volt, hogy kiszáradtak a mellbimbóim. Ebből egyből gondoltam, hogy itt valami van a dologban. :)
Ez mind mensi kimaradása előtt történt pár nappal.
Ez most nekem is hasznos volt! :)
Hétfőre nemvárom, de nem túl egyértelmű a dolog...
Tipikus menstruáció előtt jelek: mellfeszülés, ingerlékenység, derékfájdalom. Viszont! napok óta hányingerem van, illetve meg-meg szédülök és nem görcsölést érzek mint máskor(pedig ilyenkor már igencsak szoktam szenvedni a görcsöktők), csak apró szurkálásokat.
Lehet, hogy már csak én beszélem be magamnak, de reménykedem! :)
Kedves kérdező! Szurkolok neked/nektek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!