Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik voltak a terhessegi...

Mik voltak a terhessegi tuneteitek korai szakaszban?

Figyelt kérdés
Babat szeretnenk, erdekel masok tapasztalata mik voltak Nektek a terhessegi tuneteitek amibol talan sejthettetek hogy baba lehet!! :) Kivancsian varom a valaszokat! :)

2015. jan. 30. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:

kegyetlen felfázás érzés, már a 3. urulógus is negatívnak tesztelt, hogy semmi bajom..

később hányinger a cigifüsttől

később hatalmas fáradtságérzés kb 1-2 héten át, ezzel párhuzamosan ingerültség

ezek után néztem egy tesztet, doki már 8+4 hetesnek diagnosztizált, szívhang is volt persze, meg kaptam 2d-s képet is

2015. jan. 30. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Első babámmal semmi tünetem nem volt, max. egy picit feszült a mellem, de semmi extra.

Második babámmal viszont egyértelművé tették a jelek, hogy itt bizony baba lesz: feszült voltam, szúrt a hasam, kipattogzott az arcom, szagokra érzékeny lettem, és ami a legfurcsább volt, hogy kiszáradtak a mellbimbóim. Ebből egyből gondoltam, hogy itt valami van a dologban. :)

Ez mind mensi kimaradása előtt történt pár nappal.

2015. jan. 30. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem mind a kettőnél a folyamatos éjszakai wc-re járás. Mondjuk mind a kettőnél tudtam a 4. héttől, hogy terhes vagyok, de a legelső tünetem ez volt. Utána jött 6-8 hét körül az álomkór, aztán az émelygés, aztán elmúlt minden a végéig.
2015. jan. 30. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem leszakad a derekam, szurkál a hasam, fájnak a melleim, negyed óránként pisilnem kell, és rettenetesen ingerült vagyok. És csak a negyedik hétben járok. :)
2015. jan. 30. 22:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Aranyosak vagytok hogy irtartok! :) En meg varok ha nem jon meg harom napon belul tesztelek egyet. De nekem egyenlore semmi tunet meg a megszokott menstruacios tuneteim sincsenek. Egyedul a mellfeszules, viszketes. ennyi. Valoszinuleg nem lesz baba ebben a honapban. De nem adjuk fel :)
2015. jan. 31. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez most nekem is hasznos volt! :)

Hétfőre nemvárom, de nem túl egyértelmű a dolog...

Tipikus menstruáció előtt jelek: mellfeszülés, ingerlékenység, derékfájdalom. Viszont! napok óta hányingerem van, illetve meg-meg szédülök és nem görcsölést érzek mint máskor(pedig ilyenkor már igencsak szoktam szenvedni a görcsöktők), csak apró szurkálásokat.

Lehet, hogy már csak én beszélem be magamnak, de reménykedem! :)

Kedves kérdező! Szurkolok neked/nektek! ;)

2015. jan. 31. 19:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen en is kb hetfore nem varom. :) Szurkolok neked! Majd irj esetleg hogy mi lett :)
2015. jan. 31. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Írok-írok, jelentkezz majd te is! :)
2015. jan. 31. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!