Pár napja voltam a körzetinél fejfájással és hányingerrel. Kért tőlem vizeletet valamivel megnézte és azt mondta hogy pozítiv. Ő is tud csinálni terhességi tesztet? Utána vérvételre küldött.
Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 11:57
1/14 anonim válasza:
mire pozitív? baktérium? fehérje? hcg?
2/14 A kérdező kommentje:
konkrétan nem mondta de célzott rá, hogy talán baba van a háttérben.
2015. jan. 30. 12:09
3/14 anonim válasza:
Hát igen,nem mindegy mire pozitív :)
4/14 anonim válasza:
Miért nem kérdezted meg, hogy mire pozi?
5/14 anonim válasza:
Elöttem levö jol kerdi mi pozítiv? A körzeti orvos nem csinal terhesegi tesztet vagyis en nem tudok rolla hanyingerre fejfájásra felir gyogyszert vagy ha azt kerded tölle hogy lehet terhesseg mert probalkoztok ?akkor elküld nögyogyászhoz
6/14 A kérdező kommentje:
ha babára gondolt, akkor lehet hogy az vagyok, de megvárom a vérvételt, az is kimutaja nem?
2015. jan. 30. 12:12
7/14 anonim válasza:
Mert nem vettel haza fele 1 tesztet hogy meggyözödj hogy aka mondta e ha mar nem kerdeztél ra?:)
8/14 anonim válasza:
Menzeszed kimaradt?Hány éves vagy?
9/14 anonim válasza:
Hat ha a hcg szintet nezik akkor kiderül igen de altalaba a körzeti nem szokot hcg nezni van elötte egy lap es x elget hogy mit nezenek ha bejelölte megnézik ha nem akkor nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!