Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért akar mindenki felnyúloga...

Miért akar mindenki felnyúlogatni magának?

Figyelt kérdés
Szerintem ez még a szakembernek sem mond sokszor semmi olyan konkrétat, amit itt egyesek be akarnak magyarázni, nem?...
2010. febr. 9. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem legalább annyian igen, mint ahányan nem akarnak. Gondolom, azért csinálják, mert újabb jelet szeretnének látni, hogy baba van, vagy nincs. Én nem csinálom, de megértem azt is, aki így akar "megbizonyosodni", főleg sok sikertelen hónap után.:)
2010. febr. 9. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

Ezen ne akadj ki, kérdező! egyszer már én is rákérdeztem, hogy mire jó ez, hogy lent van-e a méhnyak vagy fent pl. Kiokosítottak, hogy ez is egy "otthoni" módszer a terhesség megállapításához. Oké. Nem ragoztam tovább.

2010. febr. 9. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én azért, mert progeszteronos hüvelykúpot használok az esetleges terhesség segítésére, szóval ha már úgyis ott vagyok, megnézem a méhszájat is. Mondjuk nem hiszem, h bármit is le lehetne vonni belőle, magamtól nem nyúlnék fel, mert fertőzést okozhat.
2010. febr. 9. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom ajánlotta, hogy havonta egy alkalommal ellenőrizzem a méhszájamat. Kioktatott a mikéntjéről, azóta ellenőrzöm magam. Nálunk a családban volt már méhszáj daganat, emiatt fontos ellenőriznem magam. Én azt mondom, hogy tiszta, lefertőtlenített kézzel, tiszta, levágott körömmel nem káros. De ez persze az én véleményem, mindezt én is az orvosomtól hallottam.
2010. febr. 9. 18:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért így értelmet nyer a dolog, én tényleg azért aggódtam, hogy ennyire teret nyert a dolog, mert esetleg felesleges fertőzéseknek teszik ki magukat a csajok.. és pont ez is nehezíti a teherbeesést..
2010. febr. 9. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!