Ti is látjátok?
Én vagyok aki tegnap kiírta hogy eszeveszett mellbimbó viszketése van, gondoltam csinálok egy tesztet mielőtt orvoshoz fordulok miatta. Szabad szemmel látható egy nagyon halvány rózsaszínes csík. 4 nap múlva kell megjönnie. Szerintetek? Tudom. Majd a nemvárt napján teszteljek újra, de addig is kíváncsi vagyok a véleményetekre lehet hogy ez csak szellemcsík?
Nem bizony! ;)
Igen tudja. :) Néha előkapom a tesztet, nézegetem, odadugom az orra alá... Mosolygunk mind a ketten, de még nem fogtuk fel... Főleg Ő nem. :)
De!De!De! MÉG nem bízzuk el magunkat... Vagyis megpróbáljuk... :) De lehet már késő(?!) :)
Sz.
Próbálunk mi is eszerint gondolkozni, viszont az utóbbi időkben annyi kellemetlenség ért minket az élet számot területén, hogy néha már elvesztettük a reményt.
Holnap reggel tesztelsz? Mindenképp írj! :)
Egyébként te közölted már a pároddal a jó hírt? Mit szólt hozzá? :)
Sz.
Én kezdem felfogni, páromnak ma bizonyítanom kellett még egy teszttel, mert ő még mindig nem fogja fel! :)
Nem a reggeli vizeletből csináltam, de még így is tisztán kivehető.
Egyébként 22.
Sz.
Te mennyi idős vagy és mikor mész dokihoz?
Sz.
Én is kérek a te maidról! :)
Én ma egész jól voltam. Picit görcsölget a hasam néha meg elkap az émelygés de semmi különös.
Te hogy vagy?
Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!