Ti is látjátok?

Figyelt kérdés

Én vagyok aki tegnap kiírta hogy eszeveszett mellbimbó viszketése van, gondoltam csinálok egy tesztet mielőtt orvoshoz fordulok miatta. Szabad szemmel látható egy nagyon halvány rózsaszínes csík. 4 nap múlva kell megjönnie. Szerintetek? Tudom. Majd a nemvárt napján teszteljek újra, de addig is kíváncsi vagyok a véleményetekre lehet hogy ez csak szellemcsík?

[link]

2015. febr. 1. 10:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem bizony! ;)

Igen tudja. :) Néha előkapom a tesztet, nézegetem, odadugom az orra alá... Mosolygunk mind a ketten, de még nem fogtuk fel... Főleg Ő nem. :)

De!De!De! MÉG nem bízzuk el magunkat... Vagyis megpróbáljuk... :) De lehet már késő(?!) :)

Sz.

2015. febr. 1. 21:19
 22/28 A kérdező kommentje:
Én a vonzás törvényében hiszek igenis pozitívan kell hozzáállni, és akkor bevonzzuk a jót ugyanez érvényes a negatív gondolatokra. Szóval csak mosolyogjatok, gondolj rá szeretettel ahogy jön és akkor nem lesz baj, szerintem butaság lenne az örömöt elnyomni magunkba :)
2015. febr. 1. 21:36
 23/28 anonim ***** válasza:

Próbálunk mi is eszerint gondolkozni, viszont az utóbbi időkben annyi kellemetlenség ért minket az élet számot területén, hogy néha már elvesztettük a reményt.

Holnap reggel tesztelsz? Mindenképp írj! :)

Egyébként te közölted már a pároddal a jó hírt? Mit szólt hozzá? :)

Sz.

2015. febr. 1. 23:42
 24/28 A kérdező kommentje:
Sziiia Sz.! :) Mar teszteltem is, még mindig halvány, de erősebb a tegnapinál, nem kell kutatni szabad szemmel kivehető :) Igen elmondtam neki, örült neki nagyon, mondtam neki lehet is de még ez a hét kritikus legalább amég be nem erősödik a 2. csík. Te felfogtad már? Én még nem, majd csak doki után :) Hány éves vagy egyébként?
2015. febr. 2. 06:16
 25/28 anonim ***** válasza:

Én kezdem felfogni, páromnak ma bizonyítanom kellett még egy teszttel, mert ő még mindig nem fogja fel! :)

Nem a reggeli vizeletből csináltam, de még így is tisztán kivehető.

Egyébként 22.

Sz.

2015. febr. 2. 10:33
 26/28 anonim ***** válasza:

Te mennyi idős vagy és mikor mész dokihoz?

Sz.

2015. febr. 2. 10:47
 27/28 A kérdező kommentje:
Mutii a teszted :) Én 27 vagyok és 2 hét múlva megyek dokihoz de lehet hogy 3, amikor már 6-7 hetes lesz :) Ez a mai nekem is olyan szép pozi, egész nap gyönyörködöm benne :D Van tüneted?
2015. febr. 2. 17:43
 28/28 anonim ***** válasza:

[link]

Én is kérek a te maidról! :)

Én ma egész jól voltam. Picit görcsölget a hasam néha meg elkap az émelygés de semmi különös.

Te hogy vagy?

Sz.

2015. febr. 2. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!