Ti is látjátok?
Figyelt kérdés
Én vagyok aki tegnap kiírta hogy eszeveszett mellbimbó viszketése van, gondoltam csinálok egy tesztet mielőtt orvoshoz fordulok miatta. Szabad szemmel látható egy nagyon halvány rózsaszínes csík. 4 nap múlva kell megjönnie. Szerintetek? Tudom. Majd a nemvárt napján teszteljek újra, de addig is kíváncsi vagyok a véleményetekre lehet hogy ez csak szellemcsík?
2015. febr. 1. 10:23
2/28 anonim válasza:
Telefonrol vagyok, talan van ott valami.
De ne eld bele magad, nekem volt jol lathato csikom, megis egy het kesessel megjott.
Negy nap meg rengeteg ido, de bird ki, majd ha kesik, csinalj uj tesztet.
3/28 A kérdező kommentje:
Értem köszi. De ez lehet szellemcsík? A 2. képen látni a színét is, rózsaszínes, a szellemcsík is lehet ilyen szinű?
2015. febr. 1. 10:30
4/28 anonim válasza:
Nekem volt hasonló de nem volt baba. 4 nappal a nemvárt előtt nagyon korai volt a teszt.
5/28 anonim válasza:
Látom , nem is kell keresgélni , rózsaszinnek is látom . De inkább 4-5 nap múlva tesztelj :) akkor szep erősnek kell lennie ha baba van. Drukkolok :)
6/28 anonim válasza:
Én holnapra nem várom, de már ma reggel nagyon türelmetlen voltam, teszteltem egy pozitívat (bár tudom, hogy még ez is korai, nem is bíztuk még el magunkat). Nekem elég szépen, kivehetően látszott a két csík. Várj még pár napot, most én is azt teszem, akármennyire nehéz :D
7/28 anonim válasza:
És még annyit: Látszik az a csík... Halványan, de látszik... Szorítok neked! :)
8/28 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Élőben jobban látszik. Azt hiszem jó kis 4 napnak nézek elébe :)) Mindenkinek megy a drukk, hogy a kis 'csomóink' megtapadjanak, ha nem csak a teszt játszik velünk :) olvastam valahol hogy át kell rakni negatívba a képet mert ha ott is látszik akkor nem szellemcsík. Átraktam és jól láthatóan ott van! :)
2015. febr. 1. 11:32
9/28 anonim válasza:
Az enyém is ilyen volt, most 8 hetes vagyok :) Drukkolok :)
10/28 anonim válasza:
Szerintem pozi! :) Drukkolok, hogy erősödjön a csíkod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!