Ti is látjátok?
Én vagyok aki tegnap kiírta hogy eszeveszett mellbimbó viszketése van, gondoltam csinálok egy tesztet mielőtt orvoshoz fordulok miatta. Szabad szemmel látható egy nagyon halvány rózsaszínes csík. 4 nap múlva kell megjönnie. Szerintetek? Tudom. Majd a nemvárt napján teszteljek újra, de addig is kíváncsi vagyok a véleményetekre lehet hogy ez csak szellemcsík?
Köszi mindenkinek, reménykedünk hogy marad is a két csík. Viszont nem hagyott nyugodni a dolog hogy tényleg nem-e szellemcsík, úgyhogy ellőttem délután még egy tesztet 25-ös x-epilt és lám a halvány csíkocska itt is megjelent :)
Jujj ez nagyon jó! :) A második feltöltött képeden már az első teszted csíkját is jobban látom! :)
Gratulálok! Ennél már csak erősebb legyen!!
Remélem az enyém is marad olyan erős mint ma...sőt! még erősebb! :) Drukkolok ;)
A mai pozitívat tesztelő lány voltam. (Sz)
Hűű az én helyzetem kicsit érdekes, de egyébként a következő pár napban elhasználok még pár tesztet szerintem! :)
Nos a helyzetem: Nemrég költöztünk ki Szlovákiába a párom szüleihez. Itteni papírjaim még nincsenek, emiatt itt még nem tudok elmenni dokihoz, viszont az otthonomtól meg több száz kilométerre lakom, és pénzben sem olcsó mulatság... Úgyhogy még várok kicsit, addig tesztelgetek, meg imádkozom, hogy ne jöjjön meg és majd utána meglátjuk hogyan tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!