Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek hosszú rendszertelen...

Akinek hosszú rendszertelen ciklusa van, mikor tesztelne először? Értem en, hogy a nem várt után, de ugyebár az nem lehet tudni mikor van.

Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az utolso aktust ol számított 14. Napon mondjuk... Én ugy csinálnám :)
2015. febr. 1. 11:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Folyamatosan tesztelek.Múlt hónapban kb. 60 napos volt a ciklusom.Most a 36. napon vagyok és még semmi.Kb. a 18. nap éreztem peteérést,ha az az volt,utána rá 1 hétre kezdtem el tesztelgetni.
2015. febr. 1. 15:05
 3/3 A kérdező kommentje:

En a 32-ik napon és pár napja úgy érzem hogy nemsokára megjön, de mégsem. Ilyenkor azt érzem, hogy inkább jöjjön meg és jöhessen az új hónap....

Az aktustol való számítást azért nem tudom használni, mert 2 naponta egyutt vagyunk :)

drukkolok nektek, hogy a teszt gyártók ne belőlünk éljenek meg! :)

2015. febr. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!