Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt akinek fájt a dereka már...

Volt akinek fájt a dereka már a terhesség legelején?

Figyelt kérdés

2015. jan. 30. 11:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen, egy-két hétig fájt az elején. Aztán elmúlt, és csak a terhesség végén jött újra elő.
2015. jan. 30. 11:40
 2/17 anonim ***** válasza:
Igen, kb 2 hétig, ez volt az egyik legelső tünetem.
2015. jan. 30. 11:49
 3/17 A kérdező kommentje:
Csak azért paràzom,mert az internet szerint a spontàn vetélés egyik jele, és megijedtem.
2015. jan. 30. 12:01
 4/17 anonim ***** válasza:
nekem kezdetektől fáj a derekam, isiászom is lett. mai napig tart. 24 hetes kismama vagyok, alig várom, hogy szüljek. második babám.
2015. jan. 30. 13:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem az előző terhességemnél a vetélés előtt nagyon fájt. Napokig. Most újra babás vagyok,de csak akkor fáj ha sokat állok,vagy kényelmetlenül ülök. De ha pihenek,utána elmúlik. A vetéléses durvább sokkal.
2015. jan. 30. 14:03
 6/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,megírnàd lègyszives,hogy hol fàjt a derekad vetélés előtt? Egy pontban vagy az egész?
2015. jan. 30. 14:22
 7/17 anonim ***** válasza:
Először a gerincem vonalában a nyakamig,utána másnaptól kb 20 cm magasságban a jobb oldalamtól a balig a derekam. Nem tudom mennyire érthető,jobban nem tudom elmagyarázni. De akkor folyamatosan,éjjel nappal fájt. Most pedig reggelre elmúlik,vagy délután ha lepihenek. De ezen ne agyalj, mert most is fáj nekem is,de ez elviselhető.
2015. jan. 30. 14:38
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha nincs más tüneted akkor ne aggódj. Én most 8 hetes vagyok,és nyugodt.
2015. jan. 30. 14:43
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy leírtad. Nekem egy pontban fàj legalul a gerincemnèl, tegnap este kezdett azóta nem múlik, de nyomàsra is, ha jobban menyomom, pedig nem ütöttem meg,abban biztos vagyok. Remèlem a legjobbakat.
2015. jan. 30. 14:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Ilyenkor ha rossz tartásban állsz vagy ülsz azt megérzed. Meg persze hormonális is. Ne aggódj :-) boldog babavárást.
2015. jan. 30. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!