4 hetes terhesség, fura idegmozgás a hasban?
Figyelt kérdés
Olyan, mint amikor az ember szeme rángatózik, csak ez épp a hasfalamban, a bal petefészek környékén. Mitől lehet ez? Még sose éreztem...Remélem nem jelez bajt.2015. jan. 29. 17:19
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen rángás, alhasnál és biztos tartott vagy négy napig folyamatosan remegett az izom, nagyon zavart. Hogy ez összefüggésben van e terhességgel nem tudom, de remeljük ez sem komoly. 20\L
2/5 anonim válasza:
Én kb. 11 hetesen éreztem, azt mondta az orvos, hogy nem a baba mozog (kiröhögött :) és nem idegrángás, hanem valószínűleg a hasi aorta lüktet. Változik a vérellátás a pocakodban.
3/5 A kérdező kommentje:
De ez már 4 hetesen lehetséges? Kicsit megijedtem :D
2015. jan. 29. 19:29
4/5 anonim válasza:
Hát, esetleg kérdezz rá az orvosnál, hogy mit jelentet. Biztos ami biztos :) Én általában akkor éreztem, amikor hanyatt feküdtem.
5/5 anonim válasza:
Én még nagyon az elején vagyok (2-3 hetes) és az utóbbi pár napban ugyan ezt érzem, és mindig bal oldalt. Ki tudja, lehet oda ágyazódott be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!