Ki látja ezt a tesztet pozinak? Ha az egyáltalán. én látom a második csikot, és ti?
2015. jan. 29. 20:31
21/32 A kérdező kommentje:
Igy jobban lehet látni,a képen valoban nem jol kivehető,kicsit sötétitettem a képet.
2015. jan. 30. 07:17
22/32 anonim válasza:
Én látom,ez a mai teszted?Halk gratula.Azért holnap ismételj:)
23/32 anonim válasza:
Latszik valami nagyon halványan holnap mar biztos erösebb lesz drukk
24/32 A kérdező kommentje:
Ez tegnapi teszt
2015. jan. 30. 08:05
25/32 anonim válasza:
Ja ertem a kerdezö képet sötétitetted be
és ma reggel nem csináltál???:)
26/32 anonim válasza:
Hát nem tudom, az utolsó képen látni, de az elsőn én nem látom.
Majd írd meg mi lett.
27/32 A kérdező kommentje:
Nem csináltam ma,jövőhéten akarok,akkor kellene megjönnie.Ha péntekig nem jön meg akkor ujra tesztelek,az már biztos eredmény lesz.Irok majd mindenképp
2015. jan. 30. 11:22
28/32 anonim válasza:
29/32 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy köszönöm.Ugy tudom,ha csak szellemcsík akkor is látni lehet a negatívon a második csíkot :( sajnos én sem tudom eldönteni milyen ez a teszt valójában,de holnap reggel csinálok még egy tesztet,nem várok péntekig :) megírom majd mi lett
2015. jan. 31. 21:03
30/32 anonim válasza:
Kedves kerdező milyen a ma reggeli teszt izgatottan varom a kepeket megy a drukk ezerel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!