Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki látja ezt a tesztet pozinak...

Ki látja ezt a tesztet pozinak? Ha az egyáltalán. én látom a második csikot, és ti?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jan. 29. 20:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Negatív
2015. jan. 29. 20:57
 12/32 anonim ***** válasza:
Szia!hat mindha lenne ottvalami vagy megsem ?! Tul korán teszteltel ..... par nap mulva csinalj ujat
2015. jan. 29. 21:00
 13/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) remélem a következő kép egy pozi tesztről készülhet majd :D
2015. jan. 29. 21:08
 14/32 anonim ***** válasza:
és még színes is...megy a drukk:)
2015. jan. 29. 21:09
 15/32 anonim ***** válasza:
Ha január 11.-ei együttlét járt volna sikerrel akkor a 18. Dpo-n kell lenned és már ki kéne mutatnia a tesztnek erős poziként. De akkor meg nem értem hogy (nem)várhatod 4.-ére? Az baromi hosszú luteális lenne.
2015. jan. 29. 21:39
 16/32 A kérdező kommentje:
Január 7-én jött meg,általában 28-29naposak a ciklusaim,11-e körül lehetett peteérésem,mert az elmult egy hétben fájnak a melleim,nagyon fáradt vagyok,fáj a derekam is,ezért teszteltem,mert nem szokott egyiksem jelentkezni.Én is ugy gondolom hogy erősebbnek kellene lennie,ha ez nem szellem csík...megvárom a jövőhetet,ha nem jön meg péntekig akkor tesztelek ujra
2015. jan. 29. 21:57
 17/32 A kérdező kommentje:
21-én voltam nögyogyásznál,azt mondta akkor,hogy nagyobb a mhem,több vér áramlik keresztül rajta,igazábol ezt furcsáltam,aztán jöttek a fájdalmak amiket végképp nem értettem.
2015. jan. 29. 22:01
 18/32 anonim ***** válasza:
Hu itt most valami nagy zavar van :) Kezdjük az elején; honnan tudod/gondolod, hogy 11.-én volt peteérésed? Abból hogy most egy hete fáj a derekad stb.? Vagy én értek félre valamit? Ennek ahhoz van köze hogy hamarosan menstruálni fogsz. Van akinek peteéréstől egészen a mensiig fáj, feszül, görcsöl, van akinek előtte 1 héttel és van akinek csak napokkal. A menstruációtól visszaszámolva a 14-17. nap között szokott peteérés lenni. Ha akkor együtt voltatok lehet esélyed babóra, de a 11.-ei együttlétből a mai (szerintem) negatív tesztet figyelembe véve biztos nem vagy terhes.
2015. jan. 29. 23:18
 19/32 A kérdező kommentje:
Soha semmim nem fájt eddig,de mondjuk most épp elkezdett mindenem fájdogálni,tegyük ezt félre akkor.A szokatlan fájdalmak voltak gyanusak (ahogy azt már le is irtam) ezért csináltam egy tesztet,amin bár halványan,de megjelent a második csík,csak ebből gondolom,hogy akkor lehetett,egyébként sosem tudom mikor van p.é.-m.Nem vagyok tesztelgetős tipus,egyszerüen csak nem hagy nyugodni az a második csik.Köszönöm mindenkinek aki megnézte és válaszolt :)
2015. jan. 30. 07:08
 20/32 A kérdező kommentje:
2015. jan. 30. 07:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!