Spermavizsgálaton baj ha a párom nem tudott jól produkálni? Izgult. Változtat az eredményen?
Így már értem. Nálunk itthonról vittük a mintát és mondta a doki fél órás legyen :) Akkor tényleg az elfolyósodás miatt kellett így lennie.
Nálunk a mozgékonyság közepes, amúgy minden jó (nem kíváló) és azt mondta, azonnal kezdje el szedni a FER 14-et, 3 hónapig napi 2x1-et. Pedig eddig is szedett E és C vitamint valamint cinket. Azt mondta a doki ezt nagyon jól tettük!
Írj ám majd hogy mi lett?!? Melyik napra lesz eredmény?
Szia!
Azt mondta a doki hogy jo lett az eredmény.Hála isten.Leirnád a te eredményedet,vagyis a párodét hogy össze tudjam hasonlitani?Köszi
Szia! Küldöm a párom eredményeit! Beírod te is a te párod eredményét hogy én is össze tudjam hasonlítani? Bár akkor ezek szerint a te párodnál minden rendben! Veled mi a helyzet? Írhatsz nekem nyugodtan privit is!
Koncentráció: 63M/ml
Progr. motilitás: 46% - ez a közepes eredmény, a mozgékonyság 51-től jó!
Norm. morphológia: 31%
MSC: 28,9M/ml
FSC: 14,8 M/ml
SMI: 172
Össz. spermaszám: 340,2M
Motilis spermaszám: 156,0M
Functionális spermaszám: 79,92M
Bocsi a késöi válaszért. A párom eredménye:
Sejtszám 150mill/ml
Mozgás 50% aktiv
Alak 70% kóros
Ph 8
18-20fvs.látoterenként.
A tiédből nem értettem semmit,én most megyek átjárhatoságira,eddig minden jo velem,csak sok folyásom van mindig,pedig kezeli a doki.És te?
Köszi
Elmagyarázod a párod eredményét hogy mi micsoda?
És ez milyen eredménynek számit?Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!