Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spermavizsgálaton baj ha a...

Spermavizsgálaton baj ha a párom nem tudott jól produkálni? Izgult. Változtat az eredményen?

Figyelt kérdés
A spermavizsgálaton nagyon izgult ezért nem sikerült rendesen leadnia a mintát,szoval kevés jött ki neki mint mikor pár napig kihagyjuk a sexet.5nap szünet volt.Ez változtat az eredményen?Vagy elég ennyi hogy kimutassa ha baj van?És ha nem jo akkor nem lehet hogy azért mert nem tudta jol "leadni"?Köszi
2010. febr. 9. 10:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Oké megirom.Ott leadta a párom a mintát és azt mondták hogy majd csak háromnegyed ora mulva nézhetik meg az eredményt,hogy "folyosodjon" vagy ilyesmi.Nektek mi lett az eredmény?Köszi
2010. febr. 9. 12:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Így már értem. Nálunk itthonról vittük a mintát és mondta a doki fél órás legyen :) Akkor tényleg az elfolyósodás miatt kellett így lennie.

Nálunk a mozgékonyság közepes, amúgy minden jó (nem kíváló) és azt mondta, azonnal kezdje el szedni a FER 14-et, 3 hónapig napi 2x1-et. Pedig eddig is szedett E és C vitamint valamint cinket. Azt mondta a doki ezt nagyon jól tettük!

Írj ám majd hogy mi lett?!? Melyik napra lesz eredmény?

2010. febr. 10. 10:09
 13/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Azt mondta a doki hogy jo lett az eredmény.Hála isten.Leirnád a te eredményedet,vagyis a párodét hogy össze tudjam hasonlitani?Köszi

2010. febr. 10. 13:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia! Küldöm a párom eredményeit! Beírod te is a te párod eredményét hogy én is össze tudjam hasonlítani? Bár akkor ezek szerint a te párodnál minden rendben! Veled mi a helyzet? Írhatsz nekem nyugodtan privit is!

Koncentráció: 63M/ml

Progr. motilitás: 46% - ez a közepes eredmény, a mozgékonyság 51-től jó!

Norm. morphológia: 31%

MSC: 28,9M/ml

FSC: 14,8 M/ml

SMI: 172

Össz. spermaszám: 340,2M

Motilis spermaszám: 156,0M

Functionális spermaszám: 79,92M

2010. febr. 12. 11:06
 15/16 A kérdező kommentje:

Bocsi a késöi válaszért. A párom eredménye:

Sejtszám 150mill/ml

Mozgás 50% aktiv

Alak 70% kóros

Ph 8

18-20fvs.látoterenként.

A tiédből nem értettem semmit,én most megyek átjárhatoságira,eddig minden jo velem,csak sok folyásom van mindig,pedig kezeli a doki.És te?

Köszi

2010. febr. 15. 14:56
 16/16 A kérdező kommentje:

Elmagyarázod a párod eredményét hogy mi micsoda?

És ez milyen eredménynek számit?Köszi

2010. febr. 15. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!