Ezen a sperma eredményen nem lehet semmivel sem javítani?
Figyelt kérdés
Az össz spermium szám 300ezer, ebből 20% mozgó.2010. dec. 1. 08:32
1/11 anonim válasza:
Huh, hát ha javul is (még ha NAGYON SOKAT javulna is), az se segit a tényen, hogy ebből csak lombikkal lehet gyerek...
2/11 anonim válasza:
Mindenképpen lombik, de ezen ne keseredj el!
1 lombikos kismama.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem vagyok elkeseredve, mert eddig azt hittük 3 millió van. Most tudtuk meg, hogy rosszul számoltuk az eredményt és 3 millio helyett 300ezer. Csak amin gondolkodunk, hogy ilyen eredménnyel IVF-t csinálnak, vagy már csak ICSI a megoldás a baba nélküliségre...
2010. dec. 1. 12:33
4/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, kicsit hülyén jön ki az előző kommentem. Nem keseredtem el, mert már padlón vagyunk 1 hónapja. Az hogy 3 millió vagy 300ezer, már olyan tök mindegy. Rossz így is, úgy is...
2010. dec. 1. 12:34
5/11 anonim válasza:
És az miért baj?
3 gyönyörű ICSI gyerek anyukája
6/11 anonim válasza:
12:o2 vagyok
ICSI-t, az biztos. Nekünk 2-3 millió/ml volt és nekünk is azt csináltak. Ja és nagyon fontos, h genetikai vizsgálatot mindig csinálnak 5 millió/ml alatt.
7/11 A kérdező kommentje:
Végülis mindegy, mind2 lombik, az eredmény a lényeg :))Azt olvastam a neten, hogy az ICSI sikerreségi százaléka 80, míg az IVF 25-30%. Nektek az ICSI hanyadikra sikerült?
2010. dec. 1. 15:46
8/11 anonim válasza:
Lombikos vagyok én is. A minőségén tudtok javítani napi 1000 mg e- és c-vitaminnal, nekünk a doki javasolta. Amíg én szúrtam magam, a férjemnek ezt kellett szednie a leszívásig. 1 millióval több lett a spermaszám, de ami a lényeg, hogy 30% mozgó helyett 90% lett. Az összes kinyert petesejt meg is termékenyült. Szóval én tudom ajánlani. Igaz, csak kúraszerűen lehet alkalmazni, mert a folyamatos c-vitamin fogyasztás ilyen adagban vesekövet okozhat. Sok sikert!
9/11 anonim válasza:
Nekünk mindkét esetben 3. alkalommal sikerült.
10/11 anonim válasza:
Mindkét esetben kb. 3O% a sikeresség. Nekem 6.-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!