Baba vagy nem baba? Ez itt a kérdés!
Nos,az a helyzet,hogy nem tudom eldönteni úton van-e a poronty vagy csak az elmém szórakozik velem!
Január.31-én voltam együtt a párommal,a sors keze,hogy pont akkor volt peteérésem is!
Azóta szinte az egész napot végig tudnám aludni,alszok reggel,délután és este is! A mellem majd leszakad,hason már szinte nem is tudok aludni!És képes vagyok éjfélkor kikelni az ágyból és lemenni a konyhába enni!Egy egész elefántot is megtudnék enni!
Tesztet még nem csináltam,mert csak 16.-án jönne meg!
"A türelem rózsát terem"-remélhetőleg az én esetemben gyereket fog!
Szerintetek??
Az írod,hogy január31-én voltál a pároddal.Ma február 8-a van..Ez az idő még annyira kevés,hogy a melled "leszakadjon" és hason ne tudj aludni..Ilyenkor még semmi tünet nem szokott lenni...
Egyébként én is sokat alszom,és ha tehetném egész napágyban lennék..Mostanában sokat eszem,és állandóan éhes vagyok..
de ez csak egy bizonyos fáradság..Az embernek már kezd elege lenni februárban az állandó hidegből,sötétségtől magától a téltől..
Mindenesetre ha gyereket akarsz akkor sok sikert kívánok..
Mindennap van legalább 5 ilyen kérdés... :-(
Szerintem? Szerintem a kimaradó vérzés előtt nincs találgatás.
Mellesleg meg ha meg is fogant a baba, még nem ágyazódott be. Még nincs kapcsolat közte és az anyai szervezet között. Azaz még nincs mitől tüneteket érezz. Ez biológia. Ergo: vagy képzeled a tüneteidet, vagy a szokásos PMS tünetek.
Várj, amíg késik, aztán tesztelj.
Nagyon drukkolok, hogy babó legyen, mert akár lehet az is. :))
Egyébként sajnos én is sokat eszek mostanság és csak aludnék, jön a tavaszi fáradtság... Mondjuk én kezdek depressziós lenni, lehet ezért vannak ezek a tünetek.. :(((
Köszönöm a válaszokat!!:)
Nem görcsölök rá a dologra,mert 50-50%,hogy van vagy nincs!!
Úgyis csak akkor tudom meg,ha jövőhét kedden nem jön meg! De azért még reménykedem,hátha.......de lehet,hogy ez tényleg csak a tavaszi fáradság előjele!
Ha nem jön össze,legfeljebb próbálkozunk még egy darabig!
Sziasztok!!
Csináltam ma reggel tesztet,mert a párom már nem bírt nyugton lenni,és fúrta a kíváncsiság!
Halványan,de pozitív lett!:))
Nagyon boldogok vagyunk!!!:))
Mégegyszer köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!