Kik szeretnének februárban teherbe esni?
Figyelt kérdés
Mikorra nem várjátok?2015. jan. 26. 16:47
41/44 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem ma van a 33.napom de még nem jött meg! Remélem h nem is fog! :)
Szúrkál a hasam, a bal mellem, sőtt képzeljétek 2 nappal ezelőtt elkezdett fájni az egész fogsorom!!! Hozzá teszem nincs rossz fogam!! :D Halottatok már ilyet?? Jelenthet ez valamit?? Drukk mindenkinek! :)
42/44 anonim válasza:
40-es válaszoló vagyok! Nekem is a bal mellem kezdett fájni és érzékenyebbek a fogaim. Ma párom vetetett velem egy digi tesztet mert ő nem látta a második csíkot! :) Persze, hogy pozi lett és 1-2 hetet ír. Most halkan már örülünk. :)
43/44 anonim válasza:
42-es! Nagyon gratulálok neked a pozi tesztedhez!
Megkérdezhetem h hány naposak a ciklusaid? Mert nekem 30-32
44/44 anonim válasza:
42-es vagyok! 25 naposak a ciklusaim.1,5 év próbálkozás után kaptam utrogestant mert alsó értékhatárhoz közelített a progreszteron érték. Peteérés utáni első "kúrával"is jött vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!