Februárban időben, de csak 3 napot mensiztem, most márciusban 1,5 hetet késett és csak 2 napot mensiztem. Szerintetek babát várok?
Figyelt kérdés
8 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlóm (Belara), 6 hónapra rá se estem még teherbe, így elmentem a nőgyógyászomhoz, aki azt mondta, hogy ami addig volt menstruációm, az nem volt az, mert nem repedt fel soha a méhem, a legnagyobb tüszőmnek 22 mm-esnek kéne lennie, de nekem csak 14 mm-es volt a legnagyobb. Azt mondta, hogy így nem tudok teherbe esni. Írt fel egy hormon szabályzó gyógyszert, sajnos a nevét már nem tudom, ezután visszamentem hozzá, minden rendben volt és a legnagyobb tüszőm már 26 mm-es volt. De ít még fel még egy adag gyógyszert, ugyan azt és mondta,h egy hónap kihagyással szedjem be azt is. Most Februárban időben megjött a mensim, de csak 3 napig tatott, márciusban már 1,5 hetet késett, itt csináltam egy tesztet, mert mikor elmentem pisilni volt valami barnás folyásom, de az negatív lett és 1,5 hét késés után 2 napot mensiztem. Tegnap este nem aludtam jól, minden órában felkeltem, persze nem biztos,h ehhez bármi köze is lenne, de ma reggel hányingerrel és émelygéssel ébredtem, feszül a hasam és nagyon kemény. Nagyon szeretnénk kisbabát. Szerintetek lehetek terhes?2014. ápr. 9. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!