Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kik szeretnének februárban...

Kik szeretnének februárban teherbe esni?

Figyelt kérdés
Mikorra nem várjátok?
2015. jan. 26. 16:47
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma vagyok a 4-dik napon. Első baba lenne, és sajnos már nem vagyunk fiatalok. Én 37, a férjem 38 éves lesz.

2015. jan. 26. 20:17
 22/44 A kérdező kommentje:
Szurkolok mindannyiòtoknak! :)
2015. jan. 26. 22:44
 23/44 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Én 25 éves a Párom 38.
2015. jan. 27. 09:29
 24/44 anonim ***** válasza:

"Jaj annyira izgalmas dolog ez, nem? Főleg 1. babásoknak"

Nem, nem csak első babásoknak az :) (első vagyok)

Én is azt hittem, amikor az elsőt vártam, hogy másodszor már nem lesz meg az a varázs, de megvan, sőt :))))

Ha lehet, még jobban izgulok, mint elsőre, mert pontosan tudom, mire vágyom :))))

Mindenkinek drukkolok!

2015. jan. 27. 09:40
 25/44 A kérdező kommentje:
:) én azért írtam, h izgalmas, arra értettem, h semmit, a világon semmit nem tudunk a dologròl, h milyen érzès lesz, mi hogy fog törtènni, ez a félelmetes, de jò izgalom, amit érzek. :)
2015. jan. 27. 10:22
 26/44 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég izgalmas időszak...már a próbálkozás időszaka is:) Hát még utána!

Nehéz megállni, hogy ne ezen járjon az agyam, és ne erről olvasgassak a neten...stb. Azért próbálom elterelni a gondolataimat, de nem könnyű :)

2015. jan. 27. 13:17
 27/44 A kérdező kommentje:

Dettó, én is így vagyok vele. 😊

A fèrjemmel már a leendő babaszobát is tervezgetjük, hogy mit hogy kéne majd, milyet ès hova tenni, stb 😊

2015. jan. 27. 13:22
 28/44 szandesz89 válasza:

Én 17.-re nem várom, 4 hónapja próbálkozunk és akad egy pár fékező tényező is, pl. lisztérzékeny vagyok, pre-diabéteszes, de minden diétát betartok, mégis lusta jönni a babó. Remélem ebbe a hónapba már jönni fog, bár az a baj szerintem, hogy eléggé rágörcsölök. :/

Mindenesetre sok sikert mindenkinek! :)

2015. jan. 28. 20:23
 29/44 A kérdező kommentje:

28-as: hát igen, nem lenne szabad rágörcsölni! Fogd fel úgy, hogy majd jön, amikor jönnie kell. Amikor úgy érzi, itt az idő megfoganni :) jönni fog, csak picit várat magára :)

Hány évesek vagytok?

2015. jan. 29. 15:45
 30/44 szandesz89 válasza:

26 évesek vagyunk, és igyekszem elterelni a figyelmem, de annyira nehéz. :)

Ráadásul most eléggé parázok, mert tegnap volt egy kis vérzésem, de elvileg csak 3.-án kéne peteérésnek lennie, aggódom, hogy valami baj van odabent. :/ Soha nem véreztem még középidő környékén. Kérdező, neked nem volt még ilyen tüneted, nem tudod mitől lehet?

2015. jan. 30. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!