Kik szeretnének februárban teherbe esni?
Sziasztok!
Én ma vagyok a 4-dik napon. Első baba lenne, és sajnos már nem vagyunk fiatalok. Én 37, a férjem 38 éves lesz.
"Jaj annyira izgalmas dolog ez, nem? Főleg 1. babásoknak"
Nem, nem csak első babásoknak az :) (első vagyok)
Én is azt hittem, amikor az elsőt vártam, hogy másodszor már nem lesz meg az a varázs, de megvan, sőt :))))
Ha lehet, még jobban izgulok, mint elsőre, mert pontosan tudom, mire vágyom :))))
Mindenkinek drukkolok!
Szerintem is elég izgalmas időszak...már a próbálkozás időszaka is:) Hát még utána!
Nehéz megállni, hogy ne ezen járjon az agyam, és ne erről olvasgassak a neten...stb. Azért próbálom elterelni a gondolataimat, de nem könnyű :)
Dettó, én is így vagyok vele. 😊
A fèrjemmel már a leendő babaszobát is tervezgetjük, hogy mit hogy kéne majd, milyet ès hova tenni, stb 😊
Én 17.-re nem várom, 4 hónapja próbálkozunk és akad egy pár fékező tényező is, pl. lisztérzékeny vagyok, pre-diabéteszes, de minden diétát betartok, mégis lusta jönni a babó. Remélem ebbe a hónapba már jönni fog, bár az a baj szerintem, hogy eléggé rágörcsölök. :/
Mindenesetre sok sikert mindenkinek! :)
28-as: hát igen, nem lenne szabad rágörcsölni! Fogd fel úgy, hogy majd jön, amikor jönnie kell. Amikor úgy érzi, itt az idő megfoganni :) jönni fog, csak picit várat magára :)
Hány évesek vagytok?
26 évesek vagyunk, és igyekszem elterelni a figyelmem, de annyira nehéz. :)
Ráadásul most eléggé parázok, mert tegnap volt egy kis vérzésem, de elvileg csak 3.-án kéne peteérésnek lennie, aggódom, hogy valami baj van odabent. :/ Soha nem véreztem még középidő környékén. Kérdező, neked nem volt még ilyen tüneted, nem tudod mitől lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!