Mik azok a dolgok amin keresztül kellett menned babavárás előtt?!
Úgyértem én nemrég elvetéltem,kiderült egy pajzsmirigy gond is,van egy gyulladás is valahol a szervezetemben,---ezeket mind meg kell oldanom még h baba legyen.
Ki min kellett keresztül menjen hogy boldogan várhasson babát?!
Kivetèk az egyik petefèszkem 2ève , eskűvő előtt 2hèttel kiderült lènyegèben a megmaradt sem működik jöl PCO jeleit mutatja valamint valòszínűleg azon is van ciszta...
Közöltèk be kell feküdnöm,nem lehet gyerekem mindezt úgy hogy tudtam a fèrje nag csalàdra vàgyik de legalàbbis gyerekre mert nagyon apa szererne lenni. Rengeteget beszèltünk akkor. Az orvosomtól kaptam 2 hónap haladèkot, a nàszút miatt. Ez augusztus-szeptemberben volt. Sohasem felejtem November első keddjèn mentem befeküdni, ultrahang, ès a picinek keze làba vagyis ketdemènyek voltak :-) Nàszutas baba.
Bàr a terhessèg alatt megtanultam hogy nem elèg úgymond megcsinàlni, megtartni is kell, vègül szinte vègig kórhàzban feküdtem, es a 33hèten 1260grammal 35cmrel megszületett Milàn. Most 9 hónapos nagyfiù ès semmi baja màr lèpked a bùtorok mellett :-) Sohasem szabad elkeseredni, feladni!
9 év alatt 7 terhesség 6-7-8-9 hetesen elhalt ebből 1 ker volt.
5 kivéteztem 2 művi befejezés.
rengeteg vérvétel, genetikai vizsgálat, meg még sok màs .
eredmény. : egészségesek vagyunk mind a ketten és így jártunk .
azóta volt még egy terhességem ami probléna mentesen zajlott , most màrciusba lesz 1 éves a kisfiam.
Gyakorlatilag én is úgy jártam, mint a hármas. Egy lövés, egy találat.
Ezzel csak az a """baj""", hogy nem is igen tudom felfogni, mennyire szerencsés is vagyok... (Olvasgatva az itteni kérdéseket és válaszokat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!