Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik azok a dolgok amin kereszt...

Mik azok a dolgok amin keresztül kellett menned babavárás előtt?!

Figyelt kérdés

Úgyértem én nemrég elvetéltem,kiderült egy pajzsmirigy gond is,van egy gyulladás is valahol a szervezetemben,---ezeket mind meg kell oldanom még h baba legyen.

Ki min kellett keresztül menjen hogy boldogan várhasson babát?!

2015. jan. 24. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy igazán jó kérdés! Az ember azt gondolná hogy milyen egyszerű, csak elhatározzuk magunkat hogy vállaljunk gyereket és bumm jön a baba és boldogan élünk amíg meg nem halunk. De jó is lenne de arról senki nem számol be nekünk elötte hogy milyen küzdelmek és szenvedés vár ránk... :-( Én már túl vagyok egy vetélésen és egy abortuszon( egészségügyi okból) arról nem is beszélve hogy hány reményekkel teli ám de csalódott hónapon vagyunk túl. Ez 2 és fél év alatt történt és még mindig nincs babánk sajnos, de a remény hal meg utoljára, tudom hogy egyszer én is lehetek még anya!
2015. jan. 24. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is pajzsmirigy gondom van, azt még kezelni kell, és az anyagiakat is meg kell teremteni még... Olyan mintha csak egyre több és több probléma állna elő, és nem jutunk sehová :(
2015. jan. 24. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
Nekem egy dugáson.
2015. jan. 24. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

Kivetèk az egyik petefèszkem 2ève , eskűvő előtt 2hèttel kiderült lènyegèben a megmaradt sem működik jöl PCO jeleit mutatja valamint valòszínűleg azon is van ciszta...

Közöltèk be kell feküdnöm,nem lehet gyerekem mindezt úgy hogy tudtam a fèrje nag csalàdra vàgyik de legalàbbis gyerekre mert nagyon apa szererne lenni. Rengeteget beszèltünk akkor. Az orvosomtól kaptam 2 hónap haladèkot, a nàszút miatt. Ez augusztus-szeptemberben volt. Sohasem felejtem November első keddjèn mentem befeküdni, ultrahang, ès a picinek keze làba vagyis ketdemènyek voltak :-) Nàszutas baba.

Bàr a terhessèg alatt megtanultam hogy nem elèg úgymond megcsinàlni, megtartni is kell, vègül szinte vègig kórhàzban feküdtem, es a 33hèten 1260grammal 35cmrel megszületett Milàn. Most 9 hónapos nagyfiù ès semmi baja màr lèpked a bùtorok mellett :-) Sohasem szabad elkeseredni, feladni!

2015. jan. 24. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

9 év alatt 7 terhesség 6-7-8-9 hetesen elhalt ebből 1 ker volt.

5 kivéteztem 2 művi befejezés.

rengeteg vérvétel, genetikai vizsgálat, meg még sok màs .

eredmény. : egészségesek vagyunk mind a ketten és így jártunk .

azóta volt még egy terhességem ami probléna mentesen zajlott , most màrciusba lesz 1 éves a kisfiam.

2015. jan. 24. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag én is úgy jártam, mint a hármas. Egy lövés, egy találat.

Ezzel csak az a """baj""", hogy nem is igen tudom felfogni, mennyire szerencsés is vagyok... (Olvasgatva az itteni kérdéseket és válaszokat...)

2015. jan. 24. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!