11 nappal a mensi előtt lehetek terhes?
Ha tényleg 24-5 volt az ovuláció, és ez biztos, akkor már nincs sok esély, mivel tegnap 38-a volt, és a petesejt ebben az esetben csak 25-6-áig volt megtermékenyíthető, tegnapra már túl öreg volt.
Ellenben, ha ezt az időpontot csak naptár alapján, számolgatva gondolod (vagy ha program számolta, akkor is), akkor akármi lehet, mivel azt mondod, hogy 25-étől van ez a folyásod, ami lehet, hogy nálad a termékeny nyák, ami viszont a peteérés előtt néhány nappal jelenik meg, és a peteérés után múlik el.
Szóval ez alapján én inkább úgy gondolnám, hogy ebben a hónapban néhány nappal odébb tolódott az ovulációd, és így volt esély a teherbeesésre.
Bocsánat, hogy kicsit kuszán fogalmaztam! Remélem, azért érthető volt, amit írtam.
Drukkolok, hogy sikerüljön a baba, jó újévi ajándék lehetne nektek. :) De próbáld nem beleélni magad! Ha esetleg most nem sikerült, ott a következő hónap! Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!