Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 nappal a mensi előtt...

11 nappal a mensi előtt lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk együtt a párommal és elméletileg 24-25 volt a peteérés. Több helyen is olvastam erről, de van ahol azt írja nem valószínű peteérés után teherbeesni, van ahol meg az van, hogy simán lehet. Tegnap előtt, tegnap és ma is volt egy minimális színtelen zselés folyásom, ez mitől lehet? (bocs, a részletezésért, de hátha valaki tapasztalt már ilyet.) Válaszaitokat nagyon szépen köszönöm.

2014. dec. 27. 18:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
lehetsz
2014. dec. 27. 18:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, még teherbe eshetsz ilyenkor, mivel nem tudhatod pontosan, melyik nap melyik órájában szabadult ki a pete, ami onnantól kb. 24 órán keresztül megtermékenyíthető. Mivel tegnap volt szex, hüvelyi nyákot nem lehet értelmezni, mert a párod cucca is lehet.
2014. dec. 27. 18:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor várok, aztán ha nem jön meg tesztelek. Remélem pozitív lesz! :-) :-)
2014. dec. 27. 18:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van még tapasztalat írja meg nyugodtan. Ez a zselés folyás 25-e óta van.
2014. dec. 27. 19:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes,de ne gondolkozz ezen állandóan és ne csak ezzel foglalkozz A zselés folyás lehet a te zseléd és a párod ondója is. Ha sikerülni fog majd tudni fogod 2-3 hét múlva.
2014. dec. 27. 20:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Most foglalkoztam vele először és nem tölti ki a napom minden percét csak érdekel milyen esélyeim vannak!
2014. dec. 29. 07:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Most foglalkoztam vele először és nem tölti ki a napom minden percét csak érdekel milyen esélyeim vannak! :-) :-)
2014. dec. 29. 07:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha tényleg 24-5 volt az ovuláció, és ez biztos, akkor már nincs sok esély, mivel tegnap 38-a volt, és a petesejt ebben az esetben csak 25-6-áig volt megtermékenyíthető, tegnapra már túl öreg volt.

Ellenben, ha ezt az időpontot csak naptár alapján, számolgatva gondolod (vagy ha program számolta, akkor is), akkor akármi lehet, mivel azt mondod, hogy 25-étől van ez a folyásod, ami lehet, hogy nálad a termékeny nyák, ami viszont a peteérés előtt néhány nappal jelenik meg, és a peteérés után múlik el.

Szóval ez alapján én inkább úgy gondolnám, hogy ebben a hónapban néhány nappal odébb tolódott az ovulációd, és így volt esély a teherbeesésre.

Bocsánat, hogy kicsit kuszán fogalmaztam! Remélem, azért érthető volt, amit írtam.

Drukkolok, hogy sikerüljön a baba, jó újévi ajándék lehetne nektek. :) De próbáld nem beleélni magad! Ha esetleg most nem sikerült, ott a következő hónap! Hajrá! :)

2014. dec. 29. 16:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocs, rossz szavakat használtam, úgy értettem, hogy a termékeny nyák a peteérés helyett az ovuláció előtt néhány nappal jelenik meg, és utána múlik el. :) Mert ugye a peteérés, az maga a folyamat, ami a ciklus elejétől a közepéig, azaz az ovulációig tart. Bocsi!
2014. dec. 29. 16:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. 26án voltunk együtt a párommal! :-) szóval remény van, aztán majd kiderül!:-)
2014. dec. 29. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!