Késik vagy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A 35. Ciklus napon vagyok. Kb 30-32 naposak a ciklusaim. Vasarnap a 30.ciklusnapon volt pici barnàs maszatolás, á mondom megjött, de utána meg semmi.. Aztán tegnap edzés után szinten pici barnazas aztán megint semmi. Tesztelni nem akartam eddig mert nem vqgyok egy tesztelgetős.. Járt e már igy vki, úgy h mégis terhes volt? Vagy ha szimplán késik, akkor mi ez a barnázás?2015. jan. 23. 23:14
21/24 anonim válasza:
Megpróbálom ! De nem Könnyű ! Az orvosom szerint várjunk legalább egy évet ! Ha addig semmi, akkor forduljunk újra orvoshoz! De mivel ugye nekem mar van egy kisfiam, igaz akkor 20 voltam És elég hamar teherbe estem, így nem értem most miért várat ennyit a baba! Mindig időzíteni próbálom az együttlét eket. Egy éve vagyunk együtt , és tudatosan kb 4-5 hónapja(azt hiszem ) próbálkozunk!
22/24 anonim válasza:
Amúgy a mensim nek holnap kene meg jönnie ! Tesztet mar csináltam, mivel rengeteg fórumon olvastam h nemvart előtt egy héttel , két nappal, stb.. halvány pozitív tesztjuk lett! Persze ellen példákat is olvastam szép számmal .... hat nekem egy pár napja negatív lett! Mensi jelei közül a fej, hat fajast érzem ... és sűrű vizelési ingert, illetve mindig égés vagyok!!!! Remelem holnap nem jön meg, és a köv . Tesztem VÉGRE pozitív lesz! Mar nagyon szeretném
23/24 A kérdező kommentje:
Csajok nagyon drukkolok!
Mi kb 10 honapig probalkoztunk es mikor mar elengedtem, nem gorcsoltem ra, minimalis egyuttletbol lett siker :)
Visszaolvastam a most mar bugyutanak tuno kerdesem 😅 nem szandekosan emeltem ki, nem tudom h sikerult 😅
2016. szept. 26. 01:42
24/24 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem ma kellett volna meg jönnie, de vmiert meg nem jött meg! Semmi előjele nincs, csak a derekam faj! Tesztem negatív .... várják meg? Vagy mar nincs rá esély h terhes vagyok?! Sokadik probalkozasom.... újra remény vesztett vagyok! És nem értem nekem miért nem sikerül! Pedig idozitettunk ovut számoltam meg minden! És mégse! Kérem vki mondjon valami okosat mert teljesen kész vagyok mar 😞😞😞😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!