Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik vagy terhes vagyok?

Késik vagy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A 35. Ciklus napon vagyok. Kb 30-32 naposak a ciklusaim. Vasarnap a 30.ciklusnapon volt pici barnàs maszatolás, á mondom megjött, de utána meg semmi.. Aztán tegnap edzés után szinten pici barnazas aztán megint semmi. Tesztelni nem akartam eddig mert nem vqgyok egy tesztelgetős.. Járt e már igy vki, úgy h mégis terhes volt? Vagy ha szimplán késik, akkor mi ez a barnázás?
2015. jan. 23. 23:14
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
2015. jan. 25. 07:51
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
hu de szep pozi , remelem az enyem is ilyen lesz . :D
2015. jan. 27. 19:48
 13/24 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2015. jan. 27. 20:35
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. jan. 27. 22:01
 15/24 anonim ***** válasza:
Gratula, de voltál azóta dokinál? mert a barnázgatás azért nem normális dolog. Progeszteron hiány lehet. Menj el, hogy utrot írjanak fel, még ha nem is látnak semmit. Nekem is ez volt és hematómám is volt, ami vészes dolog, de jó mellé ha van utro.
2015. jan. 28. 00:43
 16/24 A kérdező kommentje:
Persze :) a mai uh-n már szívhang is volt!
2015. febr. 11. 14:11
 17/24 anonim ***** válasza:
Azóta mi van veled, Kérdező?
2015. nov. 17. 11:07
 18/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon köszi az érdeklődést :) szeptemberben megszületett. Most már 5,5 hónapos. Imádni való kis fickó ❤
2016. febr. 22. 23:53
 19/24 anonim válasza:
Sziasztok! Mi a párommal 9 hónapja próbálkozunk sajna, sikertelenül ! A ciklusom 28 napos! Eléggé Rendszeres. Nekem az előző kapcsolatokból mar van egy 6 éves kisfiam! Aki nem váratott sok időt magára 😄 És ot nem terveztük ! Minden egyes honapom a ciklusom szamitasaival, termékeny napjaim jegyzésével folyik! Eredménytelenül !!! Nagyon nagyon szeretnénk mind a ketten meg egy gyereket! Szerintetek túl parazom a dolgot? Vagy erősen görcsösen akarom azért nem jön össze? Vagy várjak meg? Mit tegyek? Kérlek segítőkész válaszokat tolletet! Köszönöm
2016. szept. 25. 10:43
 20/24 anonim ***** válasza:
Szia, mi egy éve és 4 hónapja próbálkozunk sikertelenül... :( De türelemmel várjuk a csodát :) lassan csak összejön... Kívánok neked is sok türelmes napot... Nem szabad rágörcsölni... Nekem is az elején talán az volt a baj, most már rendeződött a ciklusom is :)
2016. szept. 25. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!