Késik vagy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A 35. Ciklus napon vagyok. Kb 30-32 naposak a ciklusaim. Vasarnap a 30.ciklusnapon volt pici barnàs maszatolás, á mondom megjött, de utána meg semmi.. Aztán tegnap edzés után szinten pici barnazas aztán megint semmi. Tesztelni nem akartam eddig mert nem vqgyok egy tesztelgetős.. Járt e már igy vki, úgy h mégis terhes volt? Vagy ha szimplán késik, akkor mi ez a barnázás?2015. jan. 23. 23:14
1/24 A kérdező kommentje:
Az elfelejtettem leírni, hogy néha úgy begörcsölök, mint mikor megjön, aztán mégsem.. Pedig egyébként ha megjön, nem szokott fájni a hasam. A melleim is nagyon érzékenyek, mondjuk mensi elött mindig azok.
2015. jan. 23. 23:25
2/24 anonim válasza:
és szerinted kérdezni jobb, mint tesztelni, vagy hogy van ez? sose fogom megérteni :D lehetsz terhes, meg nem is. tesztelj ;)
3/24 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm az észrevételt és a választ.
2015. jan. 23. 23:47
4/24 anonim válasza:
Aki nem tesztelgetős, annak is érdemes egy tesztet megcsinálni. Nem arról van szó, hogy tüneteket képzelsz be, hanem késik a menstruációd, szóval ez nem a parázós kategória. :)
5/24 A kérdező kommentje:
Ezt a parázós kategóriát nem értem :) de köszönöm a választ.
2015. jan. 23. 23:59
6/24 anonim válasza:
Én is azt mondom hogy csak csinálj egy tesztet és az választ fog adni!
7/24 anonim válasza:
én 6napja barnáztam mire csináltam tesztet és pozi lett..totál abba a hitbe voltam hogy meg fog jönni...de hála égnek baba van a dologba..aztán másnap egyből irány volt.a dokihoz,mivel ha terhes vagy a barnázás nem jó...csinálj tesztet és ha pozi irány a doki. remelem tudtam segiteni.
8/24 anonim válasza:
Hát így monitoron keresztül nehéz megállapítani a Hcg szinted...
9/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, teszteltem és azonnal határozott pozitív lett :))
2015. jan. 24. 22:34
10/24 anonim válasza:
Kedves kérdező fel tudod rakni a tesztet? Hogy, mi is megnézzük!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!