Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak 1 napos vérzésem volt...

Csak 1 napos vérzésem volt már 2. hónapja előtte, utána barnázgatással. Tegnapi One Step tesztem negatív. Holnap tüdőszűrésre kellene mennem. Lehet hogy nem kellene?

Figyelt kérdés
Mi van, ha mégis van valami, de én megröntgeneztetetem magam, és ártok neki? Úgy tudom terhesen nem végeznek ilyen vizsgálatot a sugárzás miatt. Olvastam itt, hogy volt már valaki így terhes, hogy a teszt nem mutatott semmit, elment dokihoz, mégis ott volt, és ugyanígy rövid mensije volt! Segítsetek! Nem akarok mindent elrontani!!!!
2008. aug. 20. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én a tervezett baba előtt sem voltam már hajlandó tüdőszűrésre menni! Az biztos, hogy terhesség alatt nem használ a röntgen, s akkor végig azon izgulsz, hogy vajon minden rendben van-e? Én kerek perec megmondtam a munkahelyemen, hogy miért nem megyek. Szerintem először menj nőgyógyászhoz. Sok sikert!
2008. aug. 21. 05:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem válaszolónak. Előbb nőgyógyászhoz menj el, s majd utána kiderül, hogy mehetsz-e tüdőszűrésre.
2008. aug. 21. 06:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egy jel! Nem tudtam megcsináltatni a szűrést, mert betelt a létszám, és nem fogadtak. Ma délután megyek nődokihoz, hogy mondja meg, mi van! Ma Pregimax teszt neg. lett. :(
2008. aug. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!