Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így el lehet menni tüdőszűrésre?

Így el lehet menni tüdőszűrésre?

Figyelt kérdés
Ha a peteérés és a nem várt mensi közötti időszakban megyek tüdőszűrésre, akkor árthat a sugárzás, ha esetleg sikerült a baba abban a hónapban?
2009. szept. 24. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom igen, hiszen kismamáknak nem szabad tüdőszűrésre járni. Az oka egyszerű: egy felnőtt ember számára elenyésző az a sugárzás, amit kap, de egy gyermek számára (aki még javában fejlődik) korántsem.

Ha úgy érzed babát vársz, akkor érdemes konzultálnod az orvosoddal, hogy nem-e lehetne kiváltani a tüdőszűrést egy alapos kivizsgálással?

2009. szept. 24. 08:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Kismamáknak nem szabad menni tüdőszűröre!!Ez igaz, de te még nem vagy kismama, ha meg is fogant a baba, még nem ágyazódott be, még csak egy petesejt. Viszont ha ennyire félsz, akkor a válasz egyértelmű, várd meg a mensidet, és utána menj el. Ha meg nem jön meg akkor gratula. Azért ennyire nem kell véresen komolyan venni a dolgokat!!
2009. szept. 24. 09:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, nem félek annyira csak már volt egy vetélésem és óvatosabb vagyok. Inkább akkor tényleg megvárom a mensit. Csak a munkahelyemen mindig sürgetnek.
2009. szept. 24. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:

De igenis szerintem komolyan kell venni!

Ezzel egyébként én is pont így voltam, amikor próbálkoztunk a babával. Nem tudtam én sem, hogy terhes vagyok-e, vagy sem, és volt nálunk tüdőszűrés.

Itt szintén feltettem kérdésben,ahogyan te is, és nagyon kedvesen megválaszolták, hogy nem ajánlatos!

Én is azt tanácsolom neked, hogy most ne menj el.

Ha netalán megjön a menzid, ráérsz majd akkor is!

Én szorítok, hogy babás legyél!!!:-))

Sajnos nem túl rég nekem is volt egy vetélésem.......

2009. szept. 24. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!