Miért lehet ilyen nehezen "elfogadtatni" hogy az abortusz hiába legális, következményei lehetnek?
Ez nagyon nehéz kérdés és én azt kívánom, hogy a lehető legkevesebb nőt érintsen a terhességmegszakítás.
Nekem szerencsére nem volt, remélhetőleg nem is lesz, de ha már valaki olyan helyzetbe kerül, hogy erre vállalkozik, én nem ítélem el, mert nem tudhatom, hogy mi vitte rá egy ilyen döntésre.
Természetesen nagyon sok abortuszt az emberi felelőtlenség miatt kell elvégezni, de előfordul, hogy egy nő biztonságos védekezés mellett maraf terhes, de a babát nem tudja megtartarni.
Persze lehet erre azzal reagálni, hogy akkor ne is szexeljen, ha a gyereket nem tudná megtartani.Na de kérdem én:amai világban több ezer pár nem engedheti meg magának, hogy gyereket vállaljon, akkor ők életü végéig ne szerelneskedjenek egymással??
Szóval ez egy igen kényes kérdés. Remélem a jövőben sokkal kevesebb nőnek kell ilyen helyzetbe kerülnie!!!
Az abortusznak igen, lehet(nek) következményei, d ez nem 100%. Egyénfüggő.
Én tisztelem azokat akik mertek gyereket vállalni és nevelik is tisztességesen. Csak azt kérem, más nőtársaim nevében is, ha mi úgy érezzük, hogy nem szeretnénk babát, senki ne kezdjen el ítélkezni felettünk. Én 27 éves vagyok és ha netán teherbe esnék nem tartanám meg. Jogom van eldönteni, hogy reprodukálom e magam, vagy nem. a lelki és fizikai következményeit is én viselem.
Sajnos igen vannak olyan nők, akik nagy nehézségek árán esnek teherbe, vagy nem is tudnak és minden vágyuk egy baba, de az nem azt jelenti, hogy aki teherbe esett és nem szeretné megtartani az milyen egy "szarszemét, magzatgyilkos és egyebek". Ez minden nő egyéni joga eldönteni. Van akinek sikerül és van akinek nem.
Én sem fogok haragudni másra, hogy megszüli a gyerekét mindenáron, ha jó a kapcsolat, ha nem, vagy megfelelőek e a körülmények vagy sem, vagy szimplán az hogy anyának való-e. Tolerancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!