Eva4 kérdése:
Ma keztem el szedni a clostilbegyt.1×1.5 napig. A menzesz ötödik napján kellett elkezdeni. A dokim vissza hivott uh ra a 12'14; napon ak most mikor lessz az a nap? Menzi elsönapjátol számoljam?
Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 11:13
1/5 anonim válasza:
Persze, ha ma van az ötödik nap, akkor 26-án, vagy 27-én kell visszamenned.
2/5 anonim válasza:
Mivel a 12. nap vasárnapra esik, így szerintem a 13. nap hétfőn menj és majd a doki megmondja, hogy a 14. vagy a 15.nap legyen a kontroll.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egy éve probálkozzunk reméllem most össze jön a baba.Sajnos kéthavonta volt peteérésem
2015. jan. 18. 14:55
4/5 A kérdező kommentje:
A clostilbegyt kura allatt nagyon szurkál a jobb petefészkem.Ez normális? még csak a harmadik napon járok.és ugy érzem hogy a mellem is fáj.abba kéne hagynom? tapasztalt ilyet valaki?
2015. jan. 19. 16:47
5/5 anonim válasza:
Lehet baba van a dologban azért fáj kedves kérdező. :)
Nekem november végén volt egy spontán vetélésem- ami után most kezdhettünk újra próbálkozni..... Irt ki nekem is a dokim clostilbegyt de csak akkor kell kiváltanom ha ez a hónap nem lesz eredményes. Remélem nem kell kiváltanom :) Sok sikert Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!