Van olyan hogy ovu után nem ugrik fel a hő annyira magasra de mégis az alaphő felett van 1-2 tizeddel? Menzesz előtt fel megy vagy marad ezen a szintem és onnan csökken?
Figyelt kérdés
A dokim azt mondta mindegy mennyivel van alaphő felett a lényeg hogy felette legyen az mutatja hogy megrepedt e a tüsző, és ha egyenletesen magasabban marad akkor az utalhat babára, persze a teszt meg a vizsgálat mond biztosat. Ovu után kezdtem el mérni, tudom ez csak fél hónap így görbét nem tudok linkkelni, de félidőtől olyan 36.6 36.7 körül volt és mára felment 36.9-re. Na most ha akkor volt az ovu amikor az ovu teszt mutatta akkor ma holnap kellene megjönnie így már csökkenie kellene a hőnek nem, nem felmenni?2015. jan. 17. 13:46
1/1 anonim válasza:
Nekem mindig olyan szép lépcsőzetes volt, 3 évig idétlenkedtem, bocsánat a kifejezésért, aztán egy ovutesztes hónapban rájöttem, hogy nem is akkor van ovum, amikor a hőm "becsap". :) 23-24. nap sikeredett a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!