Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek volt már olyan, hogy...

Nektek volt már olyan, hogy nagyon szeretetek volna babát, de mégis megkönnyebbültetek mikor megjött?

Figyelt kérdés
Tényleg nagyon szeretnék, próbálkoztunk is egész hónapban, de aztán csak megkönnyebbültem mikor megjött. Vagyis, először elkeseredtem, aztán elkezdtem vígasztani magam, hogy miért is jó ez( Februárban lesz egy üzleti utam, arra el tudok menni, még egy próbálkozós hónap sok szex-szel, romantikával rosszullétek meg vizsgálatok helyett, jobban kiürül a cigi a szervezetemből, amiről most szoktam le 1 hete, stb) Persze szeretnék nagyon kisbabát ettől függetlenül,de most meg olyan rosszul érzem magam, hogy mi van, ha mégis van kisbaba és megérzi, hogy ezt gondoltam, vagy emiatt nem fog még jönni egy ideig. Tudom butaságok... Volt még valaki így? Első próbálkozós hónap volt.
2015. jan. 8. 10:39
 1/4 A kérdező kommentje:
szerettetek, elnézést
2015. jan. 8. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Első próbálkozós hónapnál, főleg h jövő hónapban üzleti utad lesz, szerintem nem gáz. Az rosszabb lenne, ha összejött volna és ugyanezt gondolnád. Nekünk az 5.próbálkozós hónapunk van, de ma reggel megjött. eddig kiborultam szinte minden hónapban, de most valahogy nem. úgy vagyok vele, h újabb hónap a spórolásra. lehet, h gáz h így gondolom, de nem tudom mással vigasztalni magam... :( Neked-Nektek sok sikert a babaprojekthez!! :)
2015. jan. 8. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát addig amíg megkönnyebbülést érzel, nem biztos hogy "érett" vagy az anyaságra, lehet még várni kellene.Nem bántásból írom, tapasztalat.Most benne vagyok sajnos, vártam hogy megjöjjön és nem, pozi teszt, és letargia.Igaz én annyira nem is akartam, a férjem akart már tesót a fiunknak, de rosszul érintett most.Nekem sajnos megvan az oka, ha lehet ezt mondani.Tudom csúnyán hangzik, de nem tudok máshogy érezni.
2015. jan. 8. 12:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem érett vagyok rá, és vágyom is rá igazán, csak megvígasztaltam magam, hogy nem is baj, hogy nem jött ebben a hónapban össze, így el tudok menni Görögországba jövőhónapban, minden gond nélkül. Jövőhónapban már mindenképp szeretném, ha sikerülne. Most is örültem volna nagyon, de próbálom ebben is meglátni a jót( mint általában mindenben)
2015. jan. 8. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!