Voltatok már úgy, hogy biztosra éreztétek hogy baba van, de mégis megjött?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi, viszont a melleim annyira fájnak, főleg nappal, mint mikor terhes voltam(3*).A hasam kicsit görcsölget csak.Elég fura a helyzet, mert a férjem nagyon szeretne már tesót a fiunknak, én viszont még nem vagyok teljesen biztos benne.Szeretnék már én is, csak félek, mert problémás volt a terhességem, voltak vetéléseim, szóval bizonytalan vagyok.Voltunk védekezés nélkül együtt 10, 11-ig napon, szóval esély megvan.Inkább a mellfájdalom ami gyanús egy kicsit.Lehet csak rágörcsölök és ezért beképzelem magamnak?Tesztet csak ünnep után csinálok, ha addig nem jön meg.2014. dec. 24. 10:41
1/3 anonim válasza:
Az első 3 terhességnél abszolut semmit nem éreztem. A negyediket pontosan éreztem, hogy megfogant beágyazóddott. Sajnos nem lett jó vége annak a terhességnek :(
2/3 anonim válasza:
Volt egyszer, hogy biztosra vettem, éreztem fizikailag is és lelkileg is, késett is pár napot, extra halvány tesztem is volt, mégis megjött. Ezek után megértem azt is, aki már aznap tesztel, de azt is, aki halogatja, bár az utóbbiban jobban bízok. Minden jót, boldog karácsonyt! :)
3/3 anonim válasza:
Igen, 4 terhességem volt, minden alkalommal megéreztem, 2 vetélés volt a két egészséges terhesség között.
Áprilisban biztosra vettem, hogy terhes vagyok, de megjött, most 2 hetes:D Mármint tényleg terhes voltam, csak megjött:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!