2 napos menzesz után erősödő ovu tesztek? Lehetséges, hogy terhes lehetek? (kép)
Sziasztok!
2 napig tartott a menzeszem.
Mikor elmúlt csináltam ovu tesztet:
Egyre jobban erősödnek a csíkok, a legfelső az mai.
17.-én és 23.-án voltunk együtt.
tehát azt még a terhességi teszt sem mutatná ki! De ezt az ovu tesztet, ahogy olvastam, jóstesztként is használják!
Az ovulációs naptáram szerint még nem lehet peteérésem!
2 nap vérzés és utána így erősödik!
Köszönöm a válaszokat!
Mesni után persze, hogy erősödik az ovu teszt, hiszen nő a szervezetedben az LH hormon mennyisége. A legerősebb is nagyon haloványka még, nagyon messze van a pozitívtól.
De ugye tudod, hogy az ovuteszt csak akkor pozitív, amikor a tesztcsík legalább olyan erős, mint a kontrollcsík? Másképp működik, mint a terhességi teszt, bizonyos mennyiségű LH mindig jelen van a szervezetben, egész ciklus alatt. Szépen folytasd az ovutesztelést, látni fogod az erősödést, amikor pozitív lesz, akkor hajrázzatok.
Ha megnézed ezt a sorozatot, látszik az erősödés, neki pl. a 13. napon volt az LH csúcsa, valószínűleg aznap-másnap volt meg az ovuja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!