Ez mos komoly vagy mindnenki ezt csinálja?
vagy számomra tünik csak irreális dolognak. hogy egyes nök maguknak felnyulnak és tapogatoznak.Nem félenk hogy fertözést kapnak???
nekem két gyerekem van de porobálkozások során sose ..eszembe se jutott igy vizsgálodni., Nyák oké, de akkor inkább OVU teszt az ég szerelmére!
ennyi erövel maguknak is levezethetik a szülést majd minek orvos.. ha ennyire vizsgálodni akar menjen nögyógyászhoz. egy életre szolo fertözés csinálhatnak maguknak
szerintem ugyanazon a kérdésen akadtunk ki.
NEkem is fura, hogy valaki azt nézegesse magnak, mennyire puha és nyitott a méhszája. Én megmondom, pontozzanak le, nem tartom normális dolognak. Akkor sem, ha évek óta próbálkozik.
Hat ez nagyon nagy tulzas amit irtal. Nagyon unatkozhatsz.
En vizsgalodom, mert ismerni szeretnem a testem es hogy mikor mi tortenik. Az ovut es a mensit is meg lehet belole mondani. Valamint nyilvan tiszta kezzel nyulkal az ember. De feltetelezem hogy akkor te eletedben nem maszturbaltal meg. Ekkora butasagot se hallottam meg. Az tuti, hogy tiszta kezzel kell, de nehogy mar ne nyukaljak ahhoz ami az enyem. 😃
dehogy csinálja mindenki :) nem, ez már nem normális, ez nem a test ismeretéről szól, hanem hogy már annyira rákattant, hogy nem tud már mást kitalálni képzelgései bizonyítására, hogy inkább magában turkál...
én sajnálom és kívánom, hogy összejöjjön a baba minél előbb, hátha akkor visszaáll "normálisra"
ne haragudj de elég gyakori a bégbéldaganat, rektális vizsgálatot is megoldod magad?
Ne haragudj, de tiszta a kezed vagy sem, önkilégítesz vagy sem, a méhszáj vizsgálata beteges.
Egyrészt a férjed pénisze sem steril. Nem koszosabb a kezed kézmosás után, mint a férjed teste.
Másrészt a szülések 90%-a simán lezajlik orvos nélkül is. Igen, mert a testünk képes rá, felügyelet nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!