41 éves vagyok! Babát szeretnék a párommal, van egy 7 éves fiunk hely hiány miatt nem tudtunk vállalni hamaráb, tavaly szeptemberben volt egy spontán vetelélésem, van még esélyem teherbe esni nem egésszéges életett élünk komoly válaszokat várok?
Mi az hogy nem egészséges életet élünk? vagy rosszul olvastam?
Esély mindig van. A két fiam után szerettünk volna egy harmadikat, de nehezen jött össze, egy spontán vetélés után évekig nem estem teherbe, talán lelkiek miatt, így én is 40 elmúltam, mire megfogant a lányunk, számunkra igazi csoda volt.
Azt tudnod kell, hogy 40 körül már gyakoribb lehet a spontán vetélés, nő a fejlődési rendellenességek, különösen a Down kór kockázata, de azért lehet egészséges gyermeket szülni.
Amit tehetsz, az leginkább az, hogy te egészséges legyél, és minél jobb fizikai állapotban legyen a szervezeted.
Tehát egészséges táplálkozás, vitaminok, mozgás káros szenvedélyek kerülése, és akkor jöhet a babaprojekt.
Én elmentem minden szűrővizsgálatra, még amniocentézisre is, így nyugodtabban voltam, hogy egészséges babám születik, és kíméltem magam-meg a környezetem is.
Mindent megtettünk a baba érdekében.
Kívánom neked is, hogy sikerüljön!
2. vagyok.
Szerintem nem lesz gond. Ugyanúgy teherbe eshetsz majd.
Szurkolok.
Ne hallgass azokra, akik szerint túlkoros vagy! Nem vagy az!!!
Mielőbbi teherbeesést, jó egészséget, sok boldogságot kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!