Ha vki nagyon-nagyon szeretne babát az befolyásolja a fogantatást?
nagyon sokszor megtörtént az hogy nem lehetett saját baba és örökbefogadás után teherbe esett az anyuka. azt mondják itt mindig a lelki állapot befolyásolt.
szóval igen.
ez egyáltalán nem igaz! tavaly volt egy terhesség megszakításom,mert beteg volt a magzat! azt a babát is görcsösen szerettük volna,és ha 4 hónap alatt is,de sikerült. miután meg volt a műtétem,az egyik szomszédom szült,a másik terhes lett. gondolhatod,hogy mennyire szerettem volna a babát? rettenetesen,és görcsösen,és sikerült!
csak abba gondolj bele,hogy a testi dolgokon,vagyis hogy bejut-e oda a baba,vagy nem,te agyilag mit tudsz változtatni? semmit!
tipp: www.ciklus.hu
nekem elsőre bejött,keresd meg a teherbeesési kalkulátort,és amelyik napokat jelöli,csináljátok! sok sikert!
Mi már 8hónapja próbálkozunk...és semmi. Nekem minden percem ez köti le,görcsösen akarom és azt mondják ezért nem jön össze. :-( Pedig próbálok nem rá gondolni,de hiába. Minden hónapban: talán most....és mégse.
De én szívből kívánom neked,hogy mutasd meg nekem,hogy meg tudod csinálni és össze fog jönni!!!
Annak aki nem hiszi hogy befolyásolja a görcsös akarás a baba fogantatását, annak üzenem, hogy olyanra képesek vagyunk hogy igazi fájdalmat produkáljunk semmi sérülés, baj nélkül.
sokszor találkoznak az orvosok olyan betteggel aki nagy fájdalmakra panaszkodik (akár melyik testrésznél) és a kivizsgálás egy teljesen egészséges embert muttat. ilyenkor pszihológus segítségével kiderítik nagyon sok esetben hogy lelki probléma amit a beteg nem tudatosan csinál. ugyan ez tudományosan alátámasztott a fogantatásra is.
és pl a stressz is nagyban befolyásolja a fogantatást.
szóval az emberi elme nagyon sokmindenre képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!