Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11. dpo-n negatív x epil már...

11. dpo-n negatív x epil már biztos eredmény?

Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2015. jan. 15. 08:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
NEM! Sőt, sok értelme nincs ilyen érzékenységű teszttel ennyire korán tesztelni. Csak szimpla pénzkidobás.
2015. jan. 15. 08:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem! Várd meg a 14. napot!
2015. jan. 15. 08:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Dehogyis! Kitartás! Én is éppen várakozó állásponton vagyok. Neked (is) szurkolok ;)
2015. jan. 15. 09:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem,egyáltalán nem biztos.Várd meg hogy késsen,de minimum a nemvárt napját és akkor tesztelj.
2015. jan. 15. 09:06
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
sziasztok!tegnap csináltam egy gábriel tesztet,ami pozitív lett.reggelre halványodott erősen.de látni.közben ma beléptem a ciklus.hu-ra,és tegnap volt peteérésem.együtt is voltunk férjemmel.reggelre baloldalon húzó fájdalom! szagundorom van,nem marad bennem semmi,csak pogácsa,3 az 1 ben kávé.még a mandarin se,főtt kaja sem marad bent.most akkor mivan?mi lehet ez???
2015. jan. 15. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Szerinted az? Tudom, hogy az ember tűkön ül, tesztelj is ha neked ez nyújt megnyugvást, de ezt te magad sem gondolhatod komolyan hogy aktus után 11 nappal biztos eredményt fogsz kapni.
2015. jan. 15. 09:28
 8/9 A kérdező kommentje:
De sokan írják hogy már kimutatta ilyenkor.
2015. jan. 15. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:
És az ha valakinek már 11. DPO-n kimutatja a pozitívat azt jelenti hogy a negatív az már biztos, hogy nincs baba? Ha valóban így gondolod kérlek kicsit jobban mélyedj bele a teherbeesés tanulmányozásába. Van akinek a nemvárt menstruáció napján SEM mutatja még ki.
2015. jan. 15. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!