Csinaltam egy Clearblue tesztet, negativ lett. Biztos az eredmeny? Nagyon felek.
19 eves vagyok, egyetemre jarok es meg nem szeretnek gyereket addig, amig nem tudok neki mindent megadni.
3 hete lefekudtem a parommal (3 eve vagyunk egyutt)gumi nelkul.. 'elkapott a hev'.. Nagyon nagy butasag volt, soha tobbe nem teszek ilyet amig nem szeretnek babat.
Mindig rendszertelen volt a menstruaciom, voltam mar 2 orvosnal de semmit nem talaltak. Kesett mar 2 hetet, 3 hetet, volt, hogy 3 honapig nem jott meg.
1 hete kesik, ma csinaltam clearblue tesztet elso vizeletbol es negativ lett. Tegnap ota ezen idegeskedek, mar a tuneteket is bebeszelem magamnak.. Hanyinger, szedules, etvagytalansag.
A hasam fajdogal par napja mintha megjonne, tegnap este a jobb mellem nagyon fajt (idaig ilyen nem volt, meglepoen sokat nottek az utobbi honapokban) de ver az nincs. Nem szabad ragorcsolnom, mert az miatt is keshet de nagyon felek. Bizhatok a tesztben? Kerlek segitsetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!