Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti pozitívnak vennétek ezt a...

Ti pozitívnak vennétek ezt a tesztet?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jan. 13. 08:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha abbol indulok ki hogy kepen is latni, sztem van eselyed! Ezek a feltoltott kepek sosem mutatjak ugy mint eloben ahogy latod. Ha azt mondod szines halvany, akkor sztem lehetseges. De mindenkeppen tesztelj meg.
2015. jan. 13. 10:12
 12/23 1101gyongyigodo válasza:
Én pozitivnak venném.az èn tesztem pont ugyan ilyen volt par nap mulva csinàlj ez erosodni fog 😊
2015. jan. 13. 11:30
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, en teljesen latom rajta a 2. csikot. Persze halvany, mert gonolom menszi kornyeken vagy....ok. lehet csak kemiai terhesseg, de itt valami keszulodik az mar biztos. Nagyon drukkolok, hogy szepen erosodjon a 2. csik.
2015. jan. 13. 11:41
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem ez halvány, de egyértelmű pozi!
2015. jan. 13. 11:44
 15/23 A kérdező kommentje:
Még kb. 4 napom van a nemvártig, csak játékból csináltam most tesztet, mert tegnap rosszul éreztem magam, és viccelődve azt mondtuk, hogy lessük meg. Hát meglepődtünk rajta, hogy mintha látszana valami. Türelmesen várjuk a babát, nem szoktam beképzelni semmit, és nem is első baba, de néhány napja úgy érzem magam, mint mikor a fiam vártam. Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz a hét :)
2015. jan. 13. 11:46
 16/23 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok! Ird majd meg lecci mi lett 2 nap mulva! :)
2015. jan. 13. 14:44
 17/23 anonim ***** válasza:
szorítok majd írj mi újság.
2015. jan. 13. 20:37
 18/23 anonim ***** válasza:
Mi ujsag kedves kerdezo? teszteltel ma reggel? Szoritok nagyon.
2015. jan. 14. 15:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2015. jan. 14. 19:58
 20/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Bocsi, hogy nem jelentkeztem, csak lebetegedtem. Tegnap is teszteltem, az ilyen lett:

[link]

Ma reggel is, de az meg teljesen negatív, halovány árnyék talán van, de nem fotózható rendesen.

Szerintem csak beleszaladtam néhány pontatlan tesztbe, sajnos.

Egyelőre még nem jött meg, nyoma sincs, szóval a reményt nem adtam fel teljesen.

2015. jan. 15. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!