Hadrianuspopus kérdése:
Eggyütlét után 45 nappal ha tesztelek akkor annak már erős pozitivnak kéne lennie ugye?
Figyelt kérdés
Vagy létezik hogy nagyon halvány együttlét után 45.50nappal is?2014. aug. 31. 18:05
1/6 anonim válasza:
annak 100% igazsagot kell mutasson
2/6 A kérdező kommentje:
de akkor miért halvány a második csík? :S Facelle tesztcsíkot vettem és nagyon nagyon halványan volt ott egy csík .
2014. aug. 31. 18:39
3/6 anonim válasza:
probalj ki mast ..vagy meny orvoshoz..vagy nem vagy terhes
4/6 anonim válasza:
simán belefér h még ekkor se mutasson semmit.
1 biztos: a halvány pozitív is pozitív!
5/6 anonim válasza:
Nekem a facelle teszt mindig halvány pozit mutat... és sosincs baba sajnos... most is így jártam. Erősebb volt a csík mint szokott most tutira mentem a dokihoz. .. és most is becsapott. ...sztem x epil t vegyél. Az állítólag nagyon jó. Legközelebb én is aut veszek már.
6/6 anonim válasza:
45 nappal?? Normál ciklus esetén ennyi idővel utána már lassan a második vérzésedet is várhatnád... együttlét (pontosabban peteérés) után kb 14 nappal már pozitívnak kell lennie, ha van terhesség.
Ha valóban 45-ről beszélünk, akkor terhesség esetén már 8 hetes lennél, aminek elég egyértelmű jelei szoktak lenni. Valószínű nagyon nincs rendben a ciklusod, orvoshoz kellene menni hormon kivizsgálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!