2 erős pozi LH teszt után másfél nappal a doki nem látott peteérésre utaló jelet, volt így valaki?
Figyelt kérdés
Mutattam a dokinak a teszteket, és azt mondta, hogy lehet fals negatív. De eddig 2 hónapon keresztül, amiket csináltam full negatívak lettek, csak a kontroll csík látszott. Elvileg középidőben vagyok, de uh-on nem látott peteérésre utaló jelet.
Volt már valakinek fals eredménye LH tesztnél?
2014. aug. 27. 08:39
1/3 anonim válasza:
Nem szedsz valami hormon gyógyszert és amiatt?
2/3 A kérdező kommentje:
38 naposak atlag a ciklusaim es azt gondolom a 19dik ciklusnapnal mar elvetve van a szervezetemben, nem?
2014. aug. 27. 20:40
3/3 A kérdező kommentje:
De szedek Clostilbegyt-et, de minden nap tesztelek, és volt, hogy csak a kontroll csík látszott, aztán egyre erősödött.
Végülis azóta már megjött. És most kezdem a második, dupla dózisú kúrát. Remélem ez már segít :(
2014. szept. 15. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!